امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
قم - ایرنا - جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن عادی سازی روابط برخی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی آورده است: اقدام خیانتکارانه سران 2 رژیم دستنشانده امارات و بحرین در عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر فلسطین، اقدامی نامشروع و از نظر اسلام، محکوم و از محرمات کبیره شرعی است.
تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: نتیجه سازش، گستاخی بیشتر رژیم صهیونیستی در تداوم کودککشی است و خون شهدای مقاومت خط بطلانی است بر این سازش خفتبار.
امارات متحده عربی پس از ارسال یک فضاپیما به سمت مریخ اکنون ایده یک پروژه بلندپروازانه دیگر را در سر می پروراند و قصد دارد با بهرهگیری از مهندسان اماراتی در سال 2024 یک سطحنشین بر سطح ماه بنشاند.
بانک مرکزی نرخ رسمی 47 ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 22 ارز افزایش و قیمت 15 واحد پولی کاهش یافت. نرخ 10 ارز دیگر نیز ثابت بود.
سیاستمداران ما دومینیکن را کشور زیر پونز الصاق نقشه خواندند، در صورتی که این کشور 12میلیونی سالانه پذیرای 6میلیون گردشگر است با تولید ناخالص ملی بالا. ریشه ناملایمتیهای فرهنگی در کجاست؟
تهران - ایرنا - بانک مرکزی امروز (چهارشنبه) نرخ رسمی 47 ارز عمده را اعلام کرد که بر اساس آن بهای 22 ارز با افزایش روبرو شد.
زنجان - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: متوسط قیمت اقلام صادراتی تولید شده در این استان یک هزار و 616 دلار به ازای هر تن و این میزان در میانگین کشوری 286 دلار است.
تهران - ایرنا - اولین آثار و تبعات سازش امارات با رژیم صهیونیستی خود را نشان داد که در قالب بخشنامه ای از سوی اداره گردشگری ابوظبی، از این پس خرید، فروش و نوشیدن مشروبات الکلی در ابوظبی پایتخت امارات آزاد اعلام شد و دیگر نیازی به مجوز ندارد.
نیویورک - ایرنا - نماینده دائم بلژیک در سازمان ملل متحد طرح الحاق سرزمینهای اشغالی فلسطین به رژیم صهیونیستی را ضربه نهایی به راه حل دو کشور دانست و از این رژیم خواست تخریب و مصادره منازل فلسطینیان را فوری پایان دهد.
تهران - ایرنا - امارات متحده عربی سهشنبه شب به طور رسمی نامزدی خود را برای یکی از کرسیهای غیردائم شورای امنیت در سالهای 2022 - 2023 اعلام کرد.
تهران - ایرنا - در ادامه عدم پذیرش ریاست نشست اتحادیه عرب، پس از فلسطین و قطر، این بار کویت نیز ریاست یکصد و پنجاه و چهارمین اجلاس اتحادیه عرب در سطح وزیران را رد کرد.
رشت - ایرنا - ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک انزلی از صادرات 447 هزار تن کالا به ارزش 264 میلیون دلار شامل محصولات نباتی، معدنی، صنایع غذایی، نساجی، پلاستیک از مبادی گمرکی گیلان به روسیه، آذربایجان، قزاقستان، افغانستان و عراق خبر داد.
تهران - ایرنا - رئیس گروه علم و فناوری زیستی و پزشکی جایزه مصطفی (ص) گفت: واکسن کرونای در حالتوسعه توسط پروفسور اوگور شاهین، برگزیده جایزه مصطفی (ص) از جدیدترین فناوری تولید واکسن و بر پایه mRNA است.
مراجع عظام تقلید موضع دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در موضوع عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را قاطعانه پاسخ دادند و خواستار ممانعت مسلمانان از این اقدام ننگین شدند.
قم - ایرنا - مراجع عظام تقلید موضع دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در موضوع عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را قاطعانه پاسخ دادند و خواستار ممانعت مسلمانان از این اقدام ننگین شدند.
آبادان - ایرنا - مدیر کل گمرک خرمشهر گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون یک میلیون و 72 هزار تن کالا از گمرک خرمشهر به خارج از کشور صادر شد که این مقدار صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن 14 درصد و از نظر ارزش 98 درصد افزایش داشته است.