امام باقر
امام باقر
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سومین جلسه از نهمین دوره کرسیهای آزاد اندیشی با عنوان «گفتمان انقلاب اسلامی» به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهر در دانشگاه طلوع مهر قم به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. حجت الاسلام والسملمین محسن مهاجرنیا در این نشست گفت: عنوان «اسلام» در ترکیب انقلاب اسلامی، بار معنایی بسیار مهمی دارد وانقلاب...
استاد حوزه و دانشگاه در نشست تحلیلی - گفتمانی «از اغتشاشات تا فتنه های آخرالزمانی» به بررسی حوادث اخیر در کشور پرداخت.
جوینده، از کمک هشت میلیارد و 500 میلیون تومانی مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات در نیمه نخست امسال خبر داد.
الگوی پیشروی اقتصادِ برخواسته از تمدن غربی، نفرت از کار و مجبور بودن برای انجام آن است در حالی که در الگوی اسلامی خودِ کار فی النفسه موضوعیت دارد.
مؤسس مرکز اسلامی "باب العلم" در ژوهانسبورگ به مهمترین عامل وحدتبخش در سیره پیامبر صلی الله علیه و آله و امام صادق علیهالسلام اشاره کرد.
یک کارشناس گفت: پیامبر اسلام (ص) هرگز با کسی جدل و مناظره نمیکردند، همواره به خویشاوندان خود احسان میکردند و عذرخواهی دیگران را میپذیرفتند.
یاری با بیان اینکه انسجام و وحدت ملی و خصوصاً انسجام در بین اقوام و مذاهب یک ضرورت مهم است، گفت: در شرایط فعلی مهمترین اولویت هر کشوری محسوب می شود و دشمنان با طراحی طرح هزار چاقو در ایران به دنبال این هستند گسل های قومی، نژادی، جنسیتی و قبیلهای در کشور راه بیندازند و متأسفانه در فتنه اخیری که توسط دشمنان شکلگرفته وحدت و انسجام را هدف گرفتهاند.
در عالم امروز، ایرانی ها تنها ملت و مکتبی هستند که می توانند ادعا کنند آینده برای آن هاست.
امام جمعه اصفهان گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان نیازمند دشمنشناسی است، چراکه با استفاده از بصیرت میتوان راه را پیدا کرد و در تشخیص خود دچار مشکل نشد.
به افرادی که از بیرون کشور بخواهند برای ما تصمیم بگیرند، میگویم این کشور متعلق به امام زمان (عج) است؛ شما هیچ غلطی نخواهید کرد.
زبانت را نگه دار! آن مرد برای بار سوم عرض کرد: مرا وصیت و سفارشی فرما. فرمود: وای بر تو، آیا مردم را چیزی جز محصول درو شده زبانشان به صورت در آتش دوزخ اندازد؟
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از پر بحثترین مسائل عصر پیامبر صلی الله علیه و آله و دوران زندگانی ائمه علیهمالسلام مربوط به موضوع آخرالزمان و ظهور و در یک عنوان کلی، موضوع مهدویت و منجی بود. حجم روایات صادره از این انوار مقدس به قدری بود که به اصلیترین گفتمان جامعه اسلامیِ آن دوران تبدیل شده بود، به گونهای که افراد به مناسبتهای مختلف درباره ویژگیهای منجی اعم از نام، کنیه...
پاسخ اینکه پادشاهی "مُلک عظیم" که قرآن فرموده با چه کسی خواهد بود؟ را حدیث امام صادق (ع) در ذیل آیه 54 سوره مبارکه نساء داده است.