امام باقر
امام باقر
حجت الاسلام والمسلمین مهدی فاطمی منش گفت: دوران امامت امام باقر (ع) فرصت مناسبی را در جهت بیان عناصر علمی، فلسفی و کلامی در تمدن اسلامی ایجاد کرد، و یک مدرسه علمی بزرگ جهت نشر مکتب اهل بیت (ع) را در مدینه تاسیس کردند.
رضا اسماعیلی، شاعر، همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) نوسرودهای را به ساحت مقدس این امام همام تقدیم کرد.
امام باقر علیهالسلام در روایتی به یکی از عوامل مهم در افزایش رزق و روزی اشاره فرمود.
تهران - ایرنا - امام باقر (ع) وصیت کرده بودند در لباسی که در آن نماز میخواندهاند، دفن شوند. مزار ایشان در قبرستان بقیع، کنار مرقد پدرشان، امام سجاد (ع) و عموی پدرشان، امام حسن (ع) است.
درود و سلام خدا و صالحان بر شکافنده علوم و دانش که نسل مبارکشان به امام حجت ختم می شود؛ او که سر انجام جهان را پر از عدل و داد می کند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با سالروز شهادت امام محمد باقر علیهالسلام، مراسم عزاداری در مکه مکرمه با حضور زائران ایرانی برگزار شد. در این مراسم میثم مطیعی، مداح اهل بیت علیهمالسلام به مرثیهخوانی پرداخت که در ادامه فیلم آن را مشاهده میکنید:
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امام محمدباقر (ع) در سختترین شرایط دست از جهاد علمی نکشیدند و ایشان الگوی شیعیان در جهاد و تلاش علمی هستند.
دوران امامت امام باقر (ع)، عصر گسترش جریان های افراطی و انحرافی بود.
رهبر معظم انقلاب بعد از شرحی از مبارزات امام باقر علیهالسلام می فرمایند: حضرت وصیت میکنند [گریه بر] شهادتشان را در منا بکنند. منا با عرفات فرق دارد، با مشعر فرق دارد، با خود مکه فرق دارد.
خلیفه وقت درپی آن بود که در مجلسی امام باقر (ع) را در حضور دیگران خفیف کند اما آن حضرت با درایت و شجاعت ورق را برگرداندند.
گرچه برای ما انسان های معمولی شنیدن مدح و ستایش، شیرین و لذت بخش است، اما به دلیل آثار بسیار زشت و خطرناک آن بر روحیه و رفتار ما مورد نهی و منع است. در نقطه مقابل آنچه مورد تشویق قرار گرفته، شنیدن نقد و استقبال از انتقاد است.