امام باقر
امام باقر
امام جمعه یاسوج گفت: تعداد مساجد در استان خیلی کم است که باید در این زمینه همت مضاعف صورت گیرد از طرف دیگر پیش بینی های لازم برای ساخت مساجد در مرکز استان خوب انجام نشده است.
یک پژوهشگر دینی با تأکید بر اینکه لازمه عزاداری برای امام حسین (ع) خداترسی است، گفت: «خداترسی» «بصیرت عاشورایی» را نیز به همراه میآورد.
جون بن حوی غلام ابوذر غفاری بود که پس از وفات او به نزد امیرالمومنین (ع) آمد. جون در عاشورا 90 سال داشت و با اینکه حضرت سیدالشهدا بیعتش را از او برداشته بود به میدان رفت و شهید شد.
نشست تخصصی «تأثیر هیئات مذهبی در جامعه» با محوریت فلسفه وجودی این محافل مذهبی و نقش سازنده هیئت در جریان انقلاب اسلامی در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.
"حمید محمدی" مداح اهل بیت (ع) با بیان اینکه قدم به قدم کربلا بیانگر عبودیت و بندگی است، گفت: منابر سیدالشهدا (ع) در اعصار مختلف، زمانی موفق بودند که اولویت زمانi را به مردم نشان دادند بدین صورت که به مستمع در تعیین اولویت ها شاخص دهند و این اولویت جایگاه افراد را مشخص میکند.
«یک کاروان دل» قطعهای است برای عرض ارادتمندی به ساحت کاروان اسرای کربلا که با صدای زنده یاد محمدعلی کریمخانی می شنوید.
وقتی امام (ع) حاکم میان خود و دشمنان را شمشیر معرفی کرد، فرمانده شامی گفت: پس جلو بیا تا حاکمیت شمشیر را به تو نشان دهم. امام حسین (ع) فریاد بلندی کشید و شمشیر برآورد.
اجتماع عزاداران حسینی (روضه در صحرا) همزمان با تاسوعا و عاشورای امام حسین (ع) در قطعه 40 گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا (س) برگزار میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیهالسلام میگوید مأموریت امام حسین علیهالسلام ادامه دارد و کاروانیان حسینی در بستر زمان در حال حرکتند و قیام خود را با رجعتشان به تکامل میرسانند.
خواندن زیارت عاشورا ثواب و برکاتی دارد که امامان معصوم به خواندن این زیارت نامه تاکید کرده اند. در این بخش می توانید متن کامل زیارت عاشورا همراه با ترجمه فارسی آن را بخوانید.
محمد امین حقیقت: مراسم عزاداری در صحرا در روزهای هشتم، نهم و دهم محرم مطابق با 15 تا 17 مرداد، از ساعت 18 تا 20 و در کویر خوریان برگزار می شود.
تهران - ایرنا - حسین فریاد میزد: وای بر شما ای پیروان خاندان ابوسفیان! اگر دین و از روز جزا پروایی ندارید لااقل در دنیای خود آزادمرد باشید. اگر هم عربید لااقل به شئون عربی خود برگردید.
حجتالاسلام علوی تهرانی گفت: برای حفظ دین باید اولاً آن را از منبع صحیح بگیریم بعد پیامبر (ص) میفرماید: برای سلامت دین کوشش کنید. از نظر ایشان خانه خراب، کسی است که دینش خراب باشد.