امام حسن
امام حسن
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سرلشکر فیروزآبادی بعد از دوران دفاع مقدس که اراده بر ابقای ارتش و سپاه و اراده بر اداره نیروهای مسلح ذیل ستاد فرماندهی کل قوا داشتند این ستاد را پایهگذاری کرد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سرلشکر فیروزآبادی بعد از دوران دفاع مقدس که اراده بر ابقای ارتش و سپاه و اراده بر اداره نیروهای مسلح ذیل ستاد فرماندهی کل قوا داشتند این ستاد را پایهگذاری کرد.
در عصر غیبت هم ولی فقیه؛ بهترین انسان عصر خود است. امام خمینی در علم و عرفان و ایمان و تقوا و زهد و حکمت و تعهد و تعبد و شجاعت و مجاهدت و دشمن شناسی و دشمن ستیزی سرآمد بود.
فارس نوشت: امام جمعه مشهد با بیان اینکه مسئولان تا جایی که ممکن است به مردم وعده ندهند، گفت: وظیفه مردم دامن نزدن به شایعات، وظیفه مجلس نظارت بر دولت و وظیفه دولت حضور میان مردم و زندگی به سبک آنها است.
آیتالله علمالهدی گفت: وظیفه مردم دامن نزدن به شایعات، وظیفه مجلس نظارت بر دولت و وظیفه دولت حضور میان مردم و زندگی به سبک آنها بوده و مسئولان تا جایی که ممکن است به مردم وعده ندهند.
توزیع ماسک و ژل، ضدعفونی معابر، جلوگیری از تجمعات، را اندازی ازدواج آسان و جلوگیری از مراسم های تشییع بخشی از فعالیت گروه جهادی پاتاوه بوده است.
ظهر امروز رزمایش کمک های مومنانه با هدف توزیع 5 هزار بسته معیشتی و اهدا 100 سری جهیزیه در شرق و جنوب استان کرمان با حضور سردار فدوی جانشین فرماندهی سپاه پاسداران برگزار شد.
رودبار جنوب - جانشین فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به ضعف مدیریت اسلامی مسئولان گفت: سپاه پاسداران به دنبال محرومیت زدایی است.
قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا در مدت کوتاه حضور در شهر اراک با نگاه مردم محور و جهادی دستاوردهای بزرگی را در کارنامه پرافتخار خود به ثبت رسانده است و در طول حدود 6 سال حضور عملیاتی در کلانشهر اراک 4 پروژه اثرگذار شهری را در راستای بالا بردن سطح رفاه شهروندی به مردم این شهر تقدیم کرده است.
سیاوش مسلمی با بیان اینکه گام پنجم طرح سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی به واکسیناسیون عمومی اختصاص دارد، گفت: 12 مرکز تجمیعی تزریق واکسن با استفاده از ظرفیت بسیج و کادر درمانی که در اختیار داریم، ایجاد شد.
ضدانقلاب که با برخورداری از سلاح و امکانات و نیروی رزمی فراوان، عرصه را برای نیروهای نظامی و انتظامی تنگ کرده بود و جنایات فجیعی مرتکب میشد، با ورود جوانان دلیر و متعهدی چون کاوه به صحنه عملیات، به این نتیجه رسید که ماندن در کردستان برایش سنگین تمام خواهد شد.
شهید آبشناسان در معرفی شهید کاوه این طور گفت: اگر در دنیا یک چریک پاکباخته و دلباخته به اسلام و روحالله خمینی وجود داشته باشد، محمود کاوه است.
شهید آبشناسان در معرفی او این طور می گوید: اگر در دنیا یک چریک پاکباخته و دلباخته به اسلام و روح الله خمینی وجود داشته باشد، محمود کاوه است.
فیروزی با بیان اینکه 2500 مرکز مثبت زندگی طی یک سال گذشته در کشور توسط سازمان بهزیستی دایر شده است که در خراسان رضوی 195 مرکز مثبت زندگی داریم، گفت: مراکز مثبت زندگی یک شعبهای از بهزیستی محسوب می شود.
حجتالاسلام حیدرزاده گفت: چشم انداز آینده و ضرورت به روز بودن مساجد از موارد مهم است که باید باور کنیم دنیا در آستانه یک حرکت فوق العاده قرار گرفته و بنابراین مساجد هم باید تمام زمینه ها به روز باشند.