پنج‌شنبه 17 اردیبهشت 1405

امام زمان

امام زمان

وب‌گاه الف

وزارت اطلاعات از مردم خواست موارد مشکوک را به این نهاد معرفی کنند.

خبرگزاری میزان

وزارت اطلاعات از شناسایی و دستگیری بیش از 300 نفر از عوامل موثر (لیدرهای) آن اعمال ترویستی بدست سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات تهران خبر داد.

وب‌گاه عصر ایران

در پی دریافت گزارش های مردمی از عوامل میدانی تخریب گری های 18 دی ماه، تاکنون بیش از 300 نفر از عوامل موثر و لیدرهای آن اعمال ترویستی، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات تهران شناسایی و دستگیر شده اند.

خبرگزاری مهر

وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای از شناسایی و بازداشت 300 آشوبگر تروریست با گزارش‌های مردمِ تهران خبر داد.

وب‌گاه تابناک

وزارت اطلاعات از مردم خواست موارد مشکوک را به این نهاد معرفی کنند.

وب‌گاه الف

سپاه کربلا از شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران خبر داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

وزارت اطلاعات از مردم خواست موارد مشکوک را به این نهاد معرفی کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

سپاه کربلا استان مازندران اعلام کرد: به اطلاع مردم بصیر، شریف و انقلابی مازندران می‌رساند؛ با رصد به موقع و اقدامات اثربخش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا استان، لیدرها، هسته‌ها و عوامل داخلی و تروریستی آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر در شهرهای مازندران شناسایی و بازداشت شدند.

وب‌گاه تابناک

سپاه حضرت ولیعصر (عج) از «شناسایی و دستگیری لیدرها و عناصر تروریستی آشوب‌های اخیر در استان خوزستان» خبر داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از دستگیری 2 عامل اصلی حریق و تخریب بانک شهر این شهرستان در عملیات ماموران انتظامی این فرماندهی خبرداد.

خبرگزاری مهر

رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند گفت: اصلاح رویه‌ها در قوه قضاییه، به ویژه در مبارزه با مفاسد اقتصادی، برای جلوگیری از ناآرامی‌ها ضروری است.

خبرگزاری میزان

سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درمورد شناسایی و دستگیری لیدر‌ها و عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر در استان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

اغتشاش‌گری که در گلستان دستگیر شده گفته با وعده 10میلیون تومان اقدام به آتش زدن بانک‌ها و فروشگاه‌ها کرده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

25 ضربه با چاقو، آتش زدن موتور و تخریب منازل مسکونی بخشی از جنایات تروریست‌های مسلح در قلب پایتخت بود.

خبرگزاری میزان

وزارت اطلاعات از شناسایی شبکه 32 نفره فرقه جاسوسی بهائیت که در اغتشاشات و تخریب‌گری‌ها فعال بودند، خبر داد.