امکانات زیرساختی هنرستانهای استان بوشهر تقویت شود
بوشهر - ایرنا - رئیس اداره آموزشهای فنی و حرفهای اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: امکانات زیرساختی هنرستانها و رشتههای فنی و حرفهای در این استان کافی نیست و باید تقویت شود.
حسین رمضانی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با فرهنگ سازی انجام شده گرایش دانشآموزان به رشتههای فنی و حرفهای و هنرستانها در استان بوشهر نسبت به گذشته تغییر کرده اما محدودیتهایی از نظر فضا و امکانات در این بخش وجود دارد که باید برطرف شود.
وی ادامه داد: 15هزار و 500 دانشآموز معادل 39 درصد جمعیت دانش آموزی این استان در هنرستانها و مراکز فنی و حرفهای مشغول به تحصیل هستند.
رمضانی بیان کرد: در زمان حاضر با توجه به محدودیتهای موجود تلاش میشود با برون سپاری از امکانات و تجهیزات مراکز فنی و حرفهای استان برای آموزش دانشآموزان استفاده شود.
رئیس اداره آموزشهای فنی و حرفهای اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: براساس برنامهریزی انجام شده امسال 2 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز برای هنرستانهای این استان وجود دارد که تلاش میشود بخشی از این کمبودها برطرف شود.
وی یادآور شد: با توجه به شعار سال و تاکید رهبر معظم انقلاب بر جهش تولید میطلبد برای تربیت نیروی انسانی ماهر تلاش بیشتری انجام شود.
رمضانی اضافه کرد: در زمان حاضر 140 هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش دولتی و غیردولتی شامل 38 هنرستان در شاخه فنی و حرفهای و 112 هنرستان کاردانش در بخش دولتی و غیردولتی در این استان فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: رویکرد برنامه ششم توسعه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش به عنوان مهمترین مراکز تربیت نیروی انسانی ماهر است برهمین اساس با توجه به استقرار صنایع نفت و گاز و وجود نعمت دریا، تربیت نیروی کار ماهر متناسب با مشاغل بومی از اولویتهای برنامهریزی این اداره به شمار میرود.
رمضانی یادآور شد: آشنا کردن خانوادهها و دانشآموزان با رشتههای فعال در هنرستانها برای انتخاب رشته مهم و ضروری است.
رمضانی اظهار کرد: صنعت، خدمات، هنر و کشاورزی چهار حوزه اصلی فعالیت هنرستانهای استان هستند و دانش آموزان با توجه به علاقه و بر اساس فرم هدایت تحصیلی میتوانند در یکی از رشتههای هنرستانهای شاخههای فنی و حرفهای و کاردانش ادامه تحصیل دهند.
وی با بیان اینکه هنرستانهای دخترانه ریحانه و پسرانه آزادگان بندر بوشهر و هنرستان پسرانه ثامن الائمه دشتستان نمونه دولتی و هنرجو یان را از طریق آزمون جذب میکنند، گفت: در هنرستان ریحانه رشتههای گرافیک، حسابداری بازرگانی و نقشهکشی معماری و در هنرستان آزادگان و ثامن الائمه رشتههای الکتروتکنیک، الکترونیک، تاسیسات مکانیکی و ساختمان، صنایع شیمیایی و شبکه و نرمافزار تدریس میشود.
رمضانی ادامه داد: هنرستانهای دخترانه فاطمیه بندر بوشهر زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و هنرستانهای پسرانه دشتستان و بهیاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر هستند.
رئیس اداره آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: پذیرش هنرجو در هنرستانهای بهیاری هر دو سال یک بار و از طریق آزمون و مصاحبه انجام میشود.
*س_برچسبها_س*