انتخابات مجلس
انتخابات مجلس
اقتصادنیوز: بهزاد نبوی در واکنش یه بیانیهی اخیر جبهه اصلاحات گفت که مخالفتم مشروط بود.
پزشکیان و خاتمی در سه انتخابات 76 و 80 و 1403 نزدیک به 50 میلیون رأی دارند و مخالفان شان با آرای 300 هزار و 400 هزار صندلیهای مجلس را به لطف رد صلاحیت های پیشاپیش و کاهش فاحش نقش پارلمان در اختیار گرفتهاند.
اقتصادنیوز: پزشکیان تا از ارمنستان بازگشت به بیمارستان رفت و از سید محمد خاتمی رییس جمهوری پیشین ایران عیادت کرد.
عصر ایران به انتشار عکس عیادت مسعود پزشکیان از سید محمد خاتمی به این اتفاق واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران از سیدمحمد خاتمی عیادت کرد.
نماینده تهران در یادداشتی نوشت: بیانیه جبهه اصلاحات نشان داد که این جریان به جای ایستادن در کنار ملت ایران برای مقابله با رژیم صهیونسیتی و آمریکا، ترجیح داده تا نیروی مکمل دشمن در داخل کشور برای تئوریزه کردن راهبرد پیروزی بدون جنگ برای آمریکا باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جبهه پایداری در واکنش به بیانیه جبهه اصلاحات، بیانیهای صادر کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم وَلَن تَرضَی عَنکَ الیَهُودُ وَلَا النَصَارَی حَتَی تَتَبِعَ مِلَتَهُم قُل اِنَ هُدَی اللَهِ هُوَ الهُدَی وَلَئِنِ اتَبَعتَ أَهوَاءَهُم بَعدَ الَذِی جَاءَکَ مِنَ العِلمِ مَا لَکَ مِنَ اللَهِ مِن وَلِی وَلَا نَصِیر (آیه 120 سوره...
جبهه پایداری در واکنش به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران، بیانیهای صادر و تاکید کرد: بر تمامی رجال سیاسی و علمای ربانی و ملت شریف ایران واجب است در هر جایگاه نسبت به این خیانت آشکار، آگاهانه اعلام موضع نمایند.
هرچند عنوان «جبهه اصلاحات»، دهانپرکن به نظر میرسد، اما این مجموعه مدتهاست که از محتوا تهی شده و در اثر انفعال برخی اعضای آن، عملاً ربوده شده است.
تاکید اصلاح طلبان ساختاری برای مذاکره و نرمال سازی پس از جنگ بر اساس یک تخمین و برآورد اشتباه از جامعه شناسی عمومی صورت گرفته است.
اجازه پیدا نکردن سیاستمداران برای شرکت در انتخابات مختلف، به دو دلیل مورد توجه قرار میگیرد؛ سوابق فرد و مسئولیتهای بعدی او. چهرههای سیاسی شناخته شده زیادی هستند که برای انتخابات مجلس، خبرگان و ریاستجمهوری دارای صلاحیت تشخیص داده نشدند اما پس از آن در پستهایی بالا و حساس منصوب شدند.
علی لاریجانی 1404با لاریجانی84 کاملا متفاوت است و این بار در عصر وفاق با دست پر به شعام بازگشت تا یاریرسان رئیسجمهور و اعضای بالادستی نظام جمهوری اسلامی در یکی از مهمترین و حساس ترین مقاطع کشور باشد
روزنامه کیهان نوشت: لاریجانی دارای تجارب کلان مدیریتی در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس است. او همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی، و مشاور رهبر انقلاب بوده است.
تحولات اخیر، شامل انتصاب لاریجانی و تأسیس شورای دفاع کشور، نشاندهنده عزم جمهوری اسلامی برای پاسخگویی هوشمندانه به تهدیدات نوین است.
اقتصادنیوز: محمد مهاجری گفت: از شخص آقای محصولی گرفته تا سایر اعضای جبههپایداری هیچ نقش موثری در جمهوری اسلامی ایران ندارند. بلکه صرفا نقشهای تاخیری دارند.