دوشنبه 5 آذر 1403

انتقاد از تاخیر دو ساله در لایحه تشکیل سازمان گردشگری شهر تهران به شورا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
انتقاد از تاخیر دو ساله در لایحه تشکیل سازمان گردشگری شهر تهران به شورا

تهران - ایرنا - رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران از اینکه لایحه تشکیل سازمان گردشگری شهر تهران پس از دوسال از تصویب طرح، هنوز به شورای شهر ارسال نشده، انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا، «حسن خلیل آبادی» روز یکشنبه در دویست و سی و ششمین جلسه شورا در خصوص تکمیل لایحه سازمان گردشگری شهر تهران، به شهردار تذکر داد.

وی تاثیر صنعت گردشگری بر تولید ناخالص داخلی، ایجاد اشتغال و افزایش درآمدهای ارزی چشمگیر خواند و گفت: البته اکنون این صنعت به علت شیوع ویروس کوید19 در جهان با چالش جدی مواجه شده است و بقای عمده مشاغل حوزه گردشگری را به خطر انداخته است. خلیل آبادی افزود: سفر مسئولانه، ایمن و حمایت‌های دولت از بخش‌های مختلف صنعت گردشگری حکایت از درک درست متولیان توسعه این صنعت دارد.

رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورا با بیان اینکه در شهرهای تهران، به دلیل عدم وجود مدیریت یکپارچه گردشگری در شهرداری، علیرغم ویژگی‌های منحصر به‌فرد خود نتوانسته‌ایم آنچنان که باید سهم قابل توجهی از گردشگری را به خود اختصاص دهیم، گفت: متاسفانه نتوانسته‌ایم تهران را به مقصد گردشگری تبدیل کنیم. خلیل‌آبادی ادامه داد: از این رو در راستای توسعه گردشگری و ضرورت تبدیل تهران به مقصد گردشگری، در سال 1397 در ماده 72 برنامه سوم توسعه شهر تهران، شهرداری مکلف به ارائه لایحه سازمان گردشگری در پایان سال اول برنامه شده‌است.

وی تاکید کرد: با گذشت بیش از دوسال از برنامه و نزدیک شدن به پایان دوره پنجم شورای اسلامی، کماکان اقدام ویژه ای در این باره صورت نگرفته‌است.

به گفته وی، به نظر می‌رسد عزم جدی برای تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران وجود ندارد. رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران، ری و تجریش در خصوص عدم تشکیل سازمان گردشگری به شهردار تهران تذکر داد و گفت: به شهردار تهران تذکر می‌دهم که نسبت به ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری هرچه سریعتر اقدام شود تا به این تکلیف برنامه مصوب شورا جامه عمل بپوشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت آیت الله یوسف صانعی گفت: ایشان از شاگردان نزدیک امام بودند که علاقه خاصی هم به حضرت امام خمینی (ره) داشتند؛ شجاعت، آزادگی و عدم چشمداشت به مناسک دنیوی او را در بین هم نسلان خود ممتاز کرده بود.

این عضو شورا، آیت الله صانعی را مایه مباهات فقه گویای شیعی و گره گشای منطقی و به روز مسائل خواند و گفت: ایشان به سوالات امروز پاسخ دیروز را نمی‌دادند و با نگاه واقع بینانه فرزند زمانه خود بودند. رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورا افزود: تفکر آیت الله صانعی با استدلال از منابع اربعه کتاب، قرآن، سنت و عقل بود و از منقولات به میزان لازم بهره می‌برد.

*س_برچسب‌ها_س*