چهارشنبه 15 اسفند 1403

انتقال نوزاد بیمار 32 روزه اهوازی به تهران با جت اورژانس

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
انتقال نوزاد بیمار 32 روزه اهوازی به تهران با جت اورژانس

ساعت 13:55 این بیمار با جت اورژانس از بیمارستان امام (ره) اهواز به بیمارستان شهید رجایی تهران منتقل شد.

ایسنا: سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انتقال نوزاد مبتلا به سندرم شواخمن دیاموند با جت اورژانس به بیمارستان شهید رجایی تهران خبر داد.

عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت 10:00 صبح امروز (16 فروردین‌ماه) شبکه بهداشت و درمان اهواز برای انتقال نوزاد 32 روزه با تشخیص SDS (سندرم شواخمن دیاموند) از اورژانس کشور درخواست اعزام جت آمبولانس هوایی کرد.

وی افزود: در نهایت ساعت 13:55 این بیمار با جت اورژانس از بیمارستان امام (ره) اهواز به بیمارستان شهید رجایی تهران منتقل شد.

تماشاخانه

ببینید | مکالمه دوستانه استاد شجریان و فروشنده خارجی / کلاه سرم گذاشتین

صندوق امانات ساسانیان در 1700 سال قبل / شگفتی یک معماری منحصر به فرد؛ تجار اشیاء قیمتی‌شان را اینجا به امانت می‌گذاشتند تا دزدیده نشود (فیلم)

فیلم های دیگر docReady(function () { if (window.innerWidth کانال عصر ایران در تلگرام
انتقال نوزاد بیمار 32 روزه اهوازی به تهران با جت اورژانس 2
انتقال نوزاد بیمار 32 روزه اهوازی به تهران با جت اورژانس 3
انتقال نوزاد بیمار 32 روزه اهوازی به تهران با جت اورژانس 4