انهدام باندهای اسکیمر و فروش داروی کرونا
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری چهار باند اسکیمر که علی رغم تلاش های شبانه روزی پلیس فتا توانسته بودند کلاهبرداری کنند، خبر داد.
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری چهار باند اسکیمر که علی رغم تلاش های شبانه روزی پلیس فتا توانسته بودند کلاهبرداری کنند، خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت صبح امروز در حاشیه دستگیری متهمان کلاهبردار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهار باند اسکیمر علی رغم تلاشهای شبانه روزی پلیس فتا توانستند کلاهبرداری کنند.
وی افزود: این باندها کسب و کار سیار داشتند و کارتهای مردم را میگرفتند و اکثر مردم هم کارتهای خود را میدادند و تا به این لحظه 380 نفر شاکی داشتند که این افراد بالغ بر 4 میلیارد تومان کلاهبرداری کردند.
سردار رحیمی بیان کرد: اصناف تاکید کردهاند که پزهای بانکی در دسترس مردم باشد و از مردم هم درخواست میکنیم که خودشان از دستگاه پز استفاده کنند.
وی گفت: گروه بعدی یک باند 8 نفره هستند که داروهایی که مرتبط با کرونا هست را با قیمتهای خیلی سنگین در فضای مجازی به فروش میرساندند.
رئیس پلیس پایتخت گفت: امسال ما در فضای مجازی یک حالت تهاجمی داریم و اجازه کوچکترین تخلف را در فضای مجازی به متخلفان نمیدهیم.
سردار رحیمی گفت: علیرغم اینکه ناجا وظیفهای برای جمع آوری معتادان ندارد اما آمادهایم ظرف 48 ساعت معتادان را جمع آوری کنیم.
وی گفت: هیچ دستگاههایی تا به این لحظهای برای جمع آوری معتادان متجاهر وظیفهای تقبل نکرده و حتی بهزیستی و شهرداری هم هیچ ظرفیتی را در اختیار پلیس قرار نداده است.
فرمانده انتظامی پایتخت گفت: بیش از 6 ماه تلاش کردیم بخش زیادی از مناطق تهران را پاکسازی کردیم ولی تمام این تلاشها با این بی توجهیها نقش بر آب شد.