اورژانس
اورژانس
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در روز شنبه مورخ 5 مهرماه، 2 فقره تصادف منجر به فوت در سطح شهر تهران رخ داد؛ درساعت 06:30 صبح، یک دستگاه موتورسیکلت در موقعیت جاده ده ترکمن انتهای سایت نظامی یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شده که متاسفانه راننده آن...
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش تصادفات فوتی در سطح شهر تهران خبر داد.
معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر آخرین جزئیات از حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزکوه - امینآباد را تشریح کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز (سهشنبه 11 مهر 1404) در ساعت 07:45 حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور دماوند به فیروزکوه، حوالی مجتمع سیبلند رخ داد. بر اساس گزارش اورژانس، در این حادثه 14 نفر دچار آسیب شدند که از این تعداد، 4 نفر جان باختند و 10 نفر دیگر شامل 9 خانم و یک آقا با حالاتی وخیم به بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه منتقل شدند. توان عملیاتی اورژانس...
سخنگوی اورژانس استان تهران اعلام کرد که در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور فیروزکوه، حدود 20 نفر دچار مصدومیت شدند. وی همچنین از جانباختن 4 نفر در اثر سقوط اتوبوس به دره خبر داد و خاطرنشان کرد که احتمال افزایش شمار قربانیان این حادثه وجود دارد.
ساعت 7:45 دقیقه صبح امروز جمعه، سقوط یک دستگاه اتوبوس در جاده دماوند به فیروزکوه به ته دره، در نزدیکی یک مجتمع به سامانه 115 اعلام شد.
سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران گفت: به دلیل سقوط اتوبوس در درهای در محور دماوند به فیروزکوه، مسافران محبوس شده و تاکنون 20 نفر مصدوم و چهار نفر فوت شدند.
ساعت 7:45 صبح امروز حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور دماوند - فیروزکوه، حوالی مجتمع سیبلند، به مرکز فوریتهای پزشکی 115 استان تهران گزارش شد.
به گزارش اجتماعی خبرگزاری دانشجوبه نقل اورژانس استان تهران، ساعت 07:45 صبح امروز (11 مهر 1404) یک دستگاه اتوبوس در محور دماوند فیروزکوه، محدوده مجتمع سیبلند واژگون شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیمهای امدادی از سوی مرکز هدایت عملیات بحران استان تهران به محل اعزام شدند. جزئیات بیشتر از وضعیت مصدومان و روند امدادرسانی بهزودی اطلاعرسانی خواهد شد.
فیروزکوه - سخنگوی اورژانس استان تهران از واژگونی اتوبوس در جاده فیروزکوه خبر داد و گفت: در این حادثه حدود 20نفر مصدوم شدند.
مرکز لرزهنگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران از وقوع زمینلرزهای به بزرگی 5.3 ریشتر در حوالی زواره از توابع استان اصفهان خبر داد. این زمین لرزه در تهران، قم و اصفهان احساس شده است.
سمنان - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان سمنان از امداد رسانی به پنج حادثه رانندگی طی دو روز گذشته در استان خبر داد و گفت: مجموع این حوادث 17 مصدوم بر جای گذشته است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: یک فوتی آقا و 2 مصدوم خانم و آقا در حادثه انفجار دانشگاه تهران داشتیم که تحویل اوژانس شده اند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: یک فوتی آقا و 2 مصدوم خانم و آقا در حادثه انفجار دانشگاه تهران داشتیم که تحویل اوژانس شده اند.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از وقوع تصادف زنجیرهای در محور سقز - بوکان، آتشسوزی و کشته شدن یک و مصدومیت پنج نفر خبر داد.
سید مصطفی موسوی، مسئول تیم عملیاتی اورژانس در حادثه دانشگاه تهران در گفتگو با SNNTV گفت: نیروهای پایگاه اورژانس از کوی دانشگاه بلافاصله در صحنه حاضر شده و 5 دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس در محل حضور پیدا کردند. وی افزود: متأسفانه یک مورد در دم فوت کرده و دو مورد خانم و یک مورد آقا به مراکز درمانی منتقل شدند.