ایلان ماسک
ایلان ماسک
ایسنا نوشت: بر اساس نتایج یک گزارش، گروه جدیدی از افراد ابرثروتمند به نام «سانتی میلیونر» در سراسر جهان در حال رشد هستند اگرچه تعداد انگشتشماری از میلیاردرهای جهان مانند ایلان ماسک، مارک زاکربرگ، جف بزوس، رومن آبراموویچ و بیل گیتس همواره در سر خط خبرها هستند اما افراد دیگری نیز وجود دارند که با وجود ثروت عظیمشان کمتر شناخته میشوند.
یک کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است احترام به حق انتخاب کاربران، رعایت حقوق آنها، اطمینان نسبی از کیفیت و پایداری خدمات، نقش بسیار مهم و موثری در ورود و کوچ به پلتفرمهای داخلی دارد.
اقتصادنیوز: بیل گیتس با محبوبیت در 37 کشور محبوبترین میلیاردر و دونالد ترامپ با منفور بودن در 84 کشور جهان در قعر لیست میلیاردرهای جهان قرار گرفته است.
اعتماد آنلاین نوشت: دونالد ترامپ از پایینترین محبوبیت در میان ثروتمندان جهان برخوردار است بنابراین او منفورترین ثروتمند جهان محسوب میشود.
دونالد ترامپ از پایین ترین محبوبیت در میان ثروتمندان جهان برخوردار است بنابراین او منفور ترین ثروتمند جهان محسوب میشود.
این پایگاه که در زمینه سرمایهگذاریهای مالی و تامین وام برای تحقیقات و جمعآوری دادهها فعالیت میکند، سنجش محبوبیت میلیاردها را از طریق هشتگ هایی که در مناطق مختلف جهان به میلیاردها اشاره کرده و پایش آنها بر اساس موقعیت مکانی انجام داده و از این طریق با استفاده از هوش مصنوعی احساسات مردم را نسبت به آنها با توجه به دستهبندیهای مثبت یا منفی این توییتها ارزیابی کرده است.
محققان نوشتهاند: ترکیبی از روش های نرم و سخت از بین بردن ماهواره ها باید به کار گرفته شود تا برخی ابزارهای استارلینک قدرت عملکرد خود را از دست بدهند و سیستم راهبرد خوشه ای آن نابود شود.
آمارها نشان میدهد که شرکتهای بزرگ خودروسازی تا سال 2030 هزینههای خود را برای خودروهای برقی دوبرابر خواهند کرد.
ولایتی ضمن ارائه تحلیل از مسائل و تحولات منطقه ای، به توطئه دشمنان به ویژه آمریکاییها پرداخت و افزود: آمریکاییها باید از منطقه بیرون بروند و مستمرا با هدف تضعیف و تجزیه کشورهای اسلامی و ایجاد تفرقه میان امت اسلامی در حال دشمنی و توطئه هستند.
مجله آمریکایی فوربس در گزارشی اعلام کرد که مدیرعامل تسلا و شرکت فضایی اسپیس ایکس در کمتر از یک سال بیش از 100 میلیارد دلار ضرر کرده است.
توییت محمدحسین پویانفر، مداح سرشناس که در شبکههای اجتماعی با واکنشهای متفاوتی مواجه شده است.
با پیشرفت هر چه بیشتر علم رباتیک و هوش مصنوعی نگرانیهای دیرین بشر درباره خطرات از کنترل خارج شدن این ساختههای تکنولوژیک بیشتر میشود.
محققان دانشگاه شمال چین یک سیستم قطار مشابه هایپرلوپ را به طور موفقیت آمیز آزمایش کرده اند که در آن قطارهایی در لوله های دارای خلا حرکت می کنند.
نشریه فوربس اعلام کرد ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، در فاصله کمتر از یک سال 100 میلیارد دلار از ثروتش را از دست داده است.
چین در یک محیط شبیهسازی شده برای از بین بردن ماهوارهها از سلاح هستهای استفاده کرد، آیا ایلان ماسک باید نگران باشد؟