ایلان ماسک
ایلان ماسک
تحولات فراوانی در جهان در حال رخ دادن است که بخش اعظم آن به رویکردهای سیاسی بین المللی مرتبط می شود.
شاید تا کنون ایلان ماسک منفورترین فرد برای بیت کوین ماکسیمالیستها و طرفداران بلاکچین باشد، زیرا قیمت رمزارزهایی مثل شیبا و دوج کوین، به جای عرضه و تقاضا و فاندامنتال قوی، توسط توییتهای او بالا و پایین می شود.
در 5 سپتامبر (14 شهریور)، بیت کوین پس از شکست معتبر سطح مقاومت 51,000 دلار، در صرافی Bitstamp به قیمت 51،808 دلار نیز رسید.
اسپیسایکس تصاویر جدیدی از گنبد شیشهای فضاپیمای "کرو دراگون" منتشر کرده است و افراد عادی میتوانند از این دریچه فضا را به صورت پانوراما مشاهده کنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجلهی تایم برای معرفی چهرهی سال 2021، 100 نامزد معرفی کرده است که در این نظرسنجی تصویر رهبر انقلاب اسلامی ایران دیده میشود. از جمله دیگر چهرههای انتخابی این مجله میتوان به جف بزوس، امانوئل ماکرون، گرتا، محمد بن سلمان، نانسی پلوسی، تیم کوک، نارندی موردی (نخستوزیر هند)، جو بایدن، لیونل مسی، بوریس جانسون، کامالا هریس، دکتر آنتونی فائوچی، رجب...
توییتی که ایلان ماسک به آن واکنش نشان داد به جامعه دوج کوین یادآوری میکند که شبکه دوج برای بهبود امنیت و کاهش کارمزدها به نودهای جدید بیشتری احتیاج دارد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی نهمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
در حال حاضر 51 فرد با ثروت بالای 30 میلیارد دلار در جهان وجود دارند و برای قرار گرفتن در بین 100 فرد ثروتمند جهان باید دستکم 19.4 میلیارد دلار ثروت داشت.
ایسنا نوشت: ثروتمندترین فرد آمریکا بار دیگر به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل شد.
ثروتمندترین فرد آمریکا بار دیگر به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل شد.
«ایلان ماسک» در توئیت جدید خود به انتقاد از «جف بزوس» و شکایتش از شرکتش، «اسپیسایکس» پرداخت.
در ماه مه، این شرکت گفت که برای جبران تأثیرات زیست محیطی استخراج ارزهای دیجیتال در صندوق خود، اعتبار کربن خریداری میکند.
"ایلان ماسک" در توئیت جدید خود به انتقاد از "جف بزوس" پرداخت.
شرکت "اسپیسایکس" اعلام کرده که همهگیری کووید -19 و نیاز بیماران به اکسیژن مایع، موشکهای این شرکت را با کمبود سوخت رو به رو کرده است.
استارشیپ در ماه آوریل، به عنوان فرودگر مورد نظر ناسا برای "سیستم فرود انسان"(HLS) پروژه "آرتمیس"(Artemis) انتخاب شد.
"ایلان ماسک" با توجه به همه تاخیرها احتمال میدهد که موشک "استارشیپ" زودتر از سال 2024 پرتاب شود.