بادی کارتر: پیشنهاد می کنم «دونالد ترامپ» نامزد جایزه صلح نوبل شود

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا از سوی یک نماینده کنگره آمریکا به عنوان نامزد جایزه صلح نوبل پیشنهاد شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، «بادی کارتر» (Buddy Carter)، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، دونالد ترامپ رییس جمهور کشورش را با توجیه تلاش برای برقراری توافق آتشبس مییان ایران و رژیم صهیونیستی، نامزد دریافت جایزه صلح نوبل کرد.
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گزارش داد، «بادی کارتر» نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان از ایالت جورجیا، با ارسال نامهای به کمیته جایزه صلح نوبل با طرح ادعایی عوام فریبانه مدعی شد که ترامپ «نقشی خارقالعاده و تاریخی» در پایان دادن به «درگیری مسلحانه بین اسرائیل و ایران» داشته است!
خبر مرتبط پیام گوترش برای آتشبس ایران و اسرائیل / درخواست مهم از دو طرفاقتصادنیوز: دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: من از اعلام آتشبس بین اسرائیل و ایران استقبال میکنم و از هر دو طرف میخواهم که به آن احترام بگذارند.
ادعای مضحک این عضو مجلس نمایندگان آمریکا در حالی است که ترامپ در روزهای پیش در اقدامی بر خلاف منشور ملل متحد به ایران تجاوز کرد.
از سوی دیگر، ادعای ترامپ در خصوص برقراری آتش بس در حالی است که ادبیات پیشین رفتاری و عملکردی رژیم صهیونیستی به وضوح نشان داده است که هرگز به هیچ توافقی پایبند نبوده و نیست.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید