بازارچه دائمی محصولات مشاغل خانگی در اردبیل راه اندازی می شود
مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل به تشریح فعلیت های بسیج سازندگی در هفته بسیج پرداخت و گفت: به منظور حمایت از مشاغل خانگی و درآمد پایدار برای اقشار کم درآمد، بازارچه دائمی در اردبیل راه اندازی می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس نوظهور مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل در گفتگو با سبلان ما، به تشریح برنامه های بسیج سازندگی در هفته بسیج پرداخت و گفت: می مانیم تا بسازیم شعار سال بسیج سازندگی برای خدمت رسانی به مردم است و گروه های جهادی با این دیدگاه پا به میدان محرومیت زدایی در اقصی نقاط استان می گذارند.
وی به روحیه بسیجی و کار جهادی اشاره کرد و گفت: امروز باید کار حهادی در همه دستگاه های اجرایی اعمال شود چراکه کشور نیازمند شتاب در عمل و احرا است و با روحیه کرمندی نمی توان کاری از پیش برد. نوظهور از فعالیت 200 گروه جهادی در هفته بسیج خبرداد و گفت: گروه های جهادی استان همزمان با هفته بسیج خدمات فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، عمرانی را به هموطنان خود در نقاط محروم ارائه خواهند کرد. وی از جهاد تبیین به عنوان اصلی ترین برنامه های گروه های جهادی نام برد و گفت: جهاد تبیین در برهه فعلی که کشور مورد هجمه ترکیبی و هیبریدی قرا دارد همه باید تلاش کنند تا روشنگری و جهاد تبیین توطئه های دشمنان را خنثی کنند. مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل از برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی2، همیش فعالان اقتصادی گروه های جهادی، راه اندازی صندوق های قرض الحسنه بسیج در استان، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و برنامه های محرومیت زدایی از جمله برنامه های بسیج سازندگی در هفته بسیج است. وی از راه اندازی نمایشگاه دائمی محصولات مشاغل خانگی در اردبیل خبرداد و گفت: بازارچه محلی در دو روز هفته برگزار می شود و این فرصتی برای معرفی و عرضه محصولات خانگی، احیای مشاغل فراموش شده و صنایع دستی است که منجر به درآمد پایدار برای اقشار کم درآمد می شود. نوظهور به طرح ملی مسکن نیز اشاره کرد و گفت: از 900 واحد مسکن در احداث 90 واحد پیشرفت 80درصدی داشتهو 25 واحد در هفته بسیح به بهره برداری خواهد رسید. وی به طرح آبرسانی به مناطق محروم نیز اشاره کرد و گفت: با کمک دستگاه های اجرایی به 454 روستای بالای 20 خانوار آب رسانی می شود. مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل از برگزاری همایش گله داران و شبانان خبرداد و گفت: هدف از برگزاری این هایش معرفی ظرفیت های عشایر و طرح مشکلات و موانع تولید این قشر بزرگ کشور است. انتهای پیام /