پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

بازار سرمایه هفته را صعودی آغاز کرد / تغییر مالکیت بیش از 10.5 میلیارد سهم در تالار شیشه‌ای

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بازار سرمایه هفته را صعودی آغاز کرد / تغییر مالکیت بیش از 10.5 میلیارد سهم در تالار شیشه‌ای

بازار سهام هفته دوم مهر ماه را سبزپوش آغاز کرد و شاخص کل بورس با 36 هزار و 496 واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و 473 هزار واحد قرار گرفت؛ ارزش معاملات بازار سرمایه نیز از 22 هزار میلیارد تومان عبور کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه امروز شنبه و در نخستین روز هفته دوم مهر ماه روند صعودی را در پیش گرفت.

معاملات امروز با گرایش مثبت و متعادل آغاز شد و از میزان عرضه‌ها نسبت به روزهای گذشته کاسته شده بود و تقاضا نی بهبود داشت. امروز حقیقی‌ها خروج پول نداشتند و حدود 150 میلیارد تومان وارد بازار کردند. شاخص‌های بورس و فرابورس امروز همگی مثبت بودند.

معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و 483 هزار معامله انجام دادند و مالکیت بیش از 10 میلیارد و 656 میلیون سهم و اوراق مالی دست به دست شد.

ارزش کل معاملات بازار سرمایه به بیش از 22 هزار و 25 میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود 8115 میلیارد تومان بود. حقیی‌ها امروز بیش از 148 میلیارد تومان پول وارد بازار کردند.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز جاری با 36 هزار و 496 واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و 473 هزار و 480 واحد ایستاد. شاخص هم وزن هم با 4031 واحد مثبت عدد 424 هزار و 825 واحد را ثبت کرد.

معامله گران بورس بیش از 7 میلیارد و 163 میلیون سهم و اوراق مالی را در 960 هزار نوبت و به ارزش 7407 میلیارد تومان را معامله کردند.

نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گل گهر، گسترش نفت و گاز پارسیان، پتروشیمی پارس و سرمایه‌گذاری غدیر با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص بورس بیشترین نقش را داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز مثبت بود و با رشد 396واحدی به 21 هزار و 301 واحد رسید.

معامله گران در فرابورس بیش از 3 میلیارد و 493 میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام 523 هزار معامله و به ارزش 14 هزار و 618 میلیارد تومان را دادوستد کردند.

نمادهای پلیمر آریا ساسول، بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس، فولاد هرمزگان جنوب، ذوب آهن اصفهان، فرابورس ایران و پتروشیمی مارون بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

انتهای پیام