بازگشت 19 هزار و417 حاجی از طریق هوایی به کشور

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:19 هزار و417 نفر توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کشور با میانگین تأخیر 7 دقیقه به کشور منتفل شدند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - حسین خانلری مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: تا تاریخ 27 خرداد ماه امسال، پروازهایی از شهرهای طائف، جده و مدینه به شهرهای ساری، رشت، تهران و مشهد مقدس انجام شد و بالغ بر 6500 نفر از حجاج عزیز به میهنمان ایران منتقل شدند.
وی ادامه داد: از تاریخ 4 تیرماه تا بامداد 11 تیرماه، با انجام 160 پرواز، تمامی حجاج که در عربستان حضور داشتند به وطن عزیزمان بازگشتند.
خانلری افزود در این عملیات، 19 هزار و417 نفر توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کشور منتقل شدند و با میانگین تأخیر کمتر از 7 دقیقه، بازگشت آنها به خوبی انجام شد.