بازیگر سریال شهرزاد این بار در نقش یک قاضی / مهمترین رویداد ادبی کشور زیر سایه موج جدید کرونا
هجدهمین روز از تیر ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر ایوب دهقانکار پیرامون احتمال لغو برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد.
خبرگزاری میزان - هجدهمین روز از تیر ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر ایوب دهقانکار پیرامون احتمال لغو برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد.
احتمال لغو برگزاری نمایشگاه کتاب تهران قوت گرفت / مهمترین رویداد ادبی کشور زیر سایه موج جدید کرونا دبیر شورای سیاست گذاری سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران گفت: اگر شیوع بیماری و ابتلا به کرونا به همین شکل باقی بماند و شاهد کاهش این بیماری نباشیم نمایشگاه کتاب تهران در دوره سی و سوم خود لغو خواهد شد.
ایوب دهقانکار در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین اخبار درباره برگزاری سی و سومین دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: ما طی هفتههای گذشته نامهای درباره شیوه برگزاری نمایشگاه کتاب به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه دادیم و طی روزهای گذشته منتظر جواب این ستاد بودهایم اما هنوز هیچ پاسخی از این ستاد به شورای سیاست گذاری نمایشگاه کتاب تهران نیامده است.
وی در همین راستا ادامه داد: البته با توجه به شروع موج دوم بیماری کرونا این عدم پاسخگویی و تاخیر در نظریه نهایی نسبت به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران طبیعی است، در حال حاضر شرایط به هیچ عنوان عادی نیست و اگر این ستاد بخواهد امروز و با شرایط فعلی بیماری کرونا به ما جوابی بدهد طبیعتا این جواب نسبت به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در سال جاری منفی خواهد بود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از نمایشگاه کتاب تهران اینجا کلیک کنید
دبیر شورای سیاست گذاری سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران با تاکید بر اولویت سلامت جامعه بر برگزاری نمایشگاه اذعان کرد: ما تا زمانی که ممکن باشد برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران و تاییدیه ستاد ملی مبارزه با کرونا صبر میکنیم زیرا این رویداد فرهنگی باید با اطمینان خاطر برگزار شود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
برای رسیدن به نقش قاضی بارها به دادسرا رفتم /«خانه امن» تجربه جذابی برای من است بازیگر سریال «خانه امن» گفت: پیش از این دو بار در نقش وکیل حاضر شدهام اما این نخستین باری است که در یک اثر نقش قاضی را بازی میکنم، این نقش چالشها و سختیهای خودش را داشته اما من به دلیل همین تفاوت و دغدغهها به پروژه «خانه امن» اضافه شدم.
پرویز فلاحیپور در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون چگونگی حضورش در سریال تلویزیونی «خانه امن» گفت: پیش از این پروژه در سریال «ترور خاموش» همکاری خوب و دلچسبی را با احمد معظمی داشتم، سریال «خانه امن» به نوعی فصل دوم ترور خاموش است و من با خواندن فیلمنامه و همین طور تجربه همکاری با معظمی حضور در این سریال را پذیرفتم.
وی درباره روند فیلمبرداری سریال تلویزیونی «خانه امن» اضافه کرد: ما همچنان مشغول فیلمبرداری «خانه امن» هستیم و تا آنجا که میدانم بیش از یک ماه از فیلمبرداری اثر باقی مانده است. نقش من هم جزو نقشهای اصلی اثر است که تا پایان پروژه در سریال حضور دارد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین گفتوگوی فلاحیپور پیرامون وضعیت بازیگری اینجا کلیک کنید
بازیگر سریال «خانه امن» درباره سختیهای بازیگری در شرایط شیوع بیماری کرونا اضافه کرد: در هر صورت من جلوی دوربین نمیتوانم ماسک بزنم اما در پشت صحنه تمامی عوامل پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند و به محض اینکه فردی مشکوک به بیماری است وی از اثر جدا شده و تا بهبود کامل به فیلمبرداری باز نمیگردد، خوشبختانه هر روز تب ما چک شده و نکات بهداشتی نیز در بالاترین حد خود رعایت میشود. برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
رابطه بین ادبیات و فضای مجازی را برای رشد فرهنگی کودکان و نوجوانان جدی بگیریم یک نویسنده کتاب گفت: رابطه بین ادبیات و فضای مجازی ابزار کاربردی و تاثیرگذاری بر انتقال بسیاری از مولفههای درست زندگی و تعالی فرهنگ نسل آینده است، به عبارت دیگر ادبیات کودک و نوجوان و فضای مجازی میتوانند پل ارتباطی بین هم باشند.
مهناز فتاحی در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون روز ادبیات کودک و نوجوان گفت: روز ادبیات کودک و نوجوان فضای ارزشمندی برای توجه بیشتر جامعه به ارتباط بین کودک با مطالعه است، البته امروز شاهد رشد و گسترش کتابهای متنوع و ارزشمند در عرصه ادبیات کودک و نوجوان در بازار مطالعه هستیم و این دستاوردی خوب است.
وی پرداخت به گروه کودک و نوجوان را موضوعی قابل توجه دانست و ابراز کرد: توجه به سوژههایی که در آن آسیبها را به کودک و نوجوان با زبانی ساده و گویا توضیح و به آنان شیوه برخورد درست با آن را نشان دهد از اهمیت بسیاری برخوردار است، هرچند در این زمینه محدودیتهایی وجود دارد که دست نویسنده را میبندد، اما باید توجه داشت که برای آگاه سازی حتما باید به تحقیق و بررسی پرداخت و مسیر آگاه سازی و اطلاع رسانی را جدی در پیش گرفت، این مهم چه برای فرزندان و چه برای خانوادهها بسیار مهم و ارزنده است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
فتاحی به خلاقیتهای خود کودکان در عرصه ادبیات پرداخت و ابراز کرد: امروز شاهد خلاقیت خود کودکان در عرصه ادبیات هستیم و این امر بسیار ارزشمند است. مطالب و محتواهایی که توسط برخی نوجوانان تولید شده و گاها در فضای مجازی منتشر میشود و یا در مراکز فرهنگی عرضه میشود بیان میکند که میتوان از خود نوجوانان برای ارتقاء سطح ادبیات کودک و نوجوان استقاده و این استعدادها را به درستی هدایت نمود و آیندهای درخشان را در عرصه ادبیات رقم زد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
چگونه افراد را به خواندن کتاب تشویق کنیم؟
یک نویسنده کتاب گفت: تمرکز به عنوان یکی از عناصر اصلی مطالعه شناخته میشود، افرادی که مطالعه زیادی ندارند نمیتوانند مدت زیادی را به تمرکز برای مطالعه بپردازند لذا این افراد برای رسیدن به سطح بالای مطالعه ابتدا باید با نحوه مطالعه کردن آشنا شوند.
بهزاد دانشگر در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون عوامل تاثیرگذار بر افزایش سرانه مطالعه گفت: اگر امروز شاهد کمبود سرانه مطالعه هستیم دلیل آن را باید در عدم تجربه شیرین مطالعه در مخاطبان جستجو کنیم.
وی به عدم توجه مخاطبان به مطالعه و علاقه زیاد به فضای مجازی اشاره و ابراز کرد: متاسفانه این روزها شاهد این هستیم که کارها و اتفاقاتی مهمتر از مطالعه برای برخی از افراد جود دارد، کارهایی مانند مهمانی رفتن و یا حضور پر رنگ در فضای مجازی همه این عوامل بیانگر چالشهایی هستند که در فرهنگ مطالعه در جامعه وجود دارد که باید مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
این نویسنده کتاب قرنطینه حاصل از بیماری کرونا را فضایی مناسب برای مطالعه دانست و افزود: این روزها که شاید خیلی از افراد برای جلوگیری از شیوع کرونا در خانه مانده و بیرون نمیروند شاید فضای لازم برای مطالعه را برای خود فراهم کرده باشند، هرچند برخی به جای مطالعه کتاب به فضای مجازی پناه بردهاند و برخی دیگر پای تلویزیون نشستهاند، اما کسانی که علاقمند به مطالعه بودند این فرصت را غنیمت شمرده و به خواندن کتاب پرداختند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
توجه به شاخصهای ادبیات کودک و نوجوان نیازمند بررسیهای موشکافانه است یک نویسنده کتاب گفت: توجه به شاخصهای ادبیات کودک و نوجوان نیازمند بررسیهای موشکافانه است که همراهی با دغدغههای روز جامعه کودکان و نوجوانان را طلب میکند، در عین حال همراهی با تکنولوژی مولفهای مهم و اساسی بوده و از سوی دیگر کتابهای موجود در این حوزه از نگاه روانشناسی نیز باید مورد توجه و بررسی قرار بگیرد.
اعظم سبحانیان در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون فعالیتهای شکل گرفته در عرصه ادبیات کودک و نوجوان گفت: فعالیتهای بسیاری در عرصه ادبیات کودک و نوجوان طی سالهای اخیر شکل گرفته است که از مهمترین آنها تاسیس موسسه پژوهشی محور با عنوان «مرکز مطالعات ادبیات کودک» زیر نظر دانشگاه شیراز به همت مرتضی خسرو نژاد در سال 84 بود که از طریق این موسسه شاگردان زیادی تربیت و وارد عرصه تحصیلی شدند.
وی به فعالیتهای این مرکز فرهنگی آموزشی اشاره و بیان کرد: «مرکز مطالعات ادبیات کودک» با برگزاری هم اندیشیها و جشنوارهها برای نویسندگان تلاش دارد تا شاخصهای ادبیات کودک را توسعه دهد و با ادامه تحقیقات و بررسیهای خود در حوزه ادبیات کودک به رشد تعالی فرهنگ جامعه و نسل آینده بپردازد. من به عنوان یک نویسنده این حرکت را رویدادی ارزشمند در جهت اعتلای ادبیات کودک و نوجوان میدانم و آینده درخشانی را پیش روی این حوزه از ادبیات کشور میبینم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
سبحانیان به شگل گیری و ضرورت همراهی نویسندگان کودک در قالب انجمنهای تخصصی پرداخت و ابراز کرد: شکلگیری انجمنهای خودجوش برای ایجاد ساختارهای تاثیرگذار و کاربردی در ادبیات کودک و نوجوان نقشی موثر و مهم دارد هم اکنون انجمن «انگشت جادویی» توانسته به همت و تلاش خود نویسندگان شیرازی که در حوزه کتاب کودک فعالیت میکنند را گرد خود جمع کند و با کمک گرفتن از موسسه پژوهشی ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز فعالیتهای ارزشمندی را شکل دهد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید