بانک مرکزی
بانک مرکزی
اقتصادنیوز: بانک مرکزی انگلیس امروز تصمیم گرفت که نرخ بهره پایه را در 4.25 درصد حفظ کند.
رییس اتاق ایران خطاب به رؤسای اتاقهای سراسر کشور تاکید کرد که برای رفع معدود مشکلات موجود بر سر راه تولید، پیگیری مجدانه صورت گیرد.
معاون بانک مرکزی گفت: در توزیع پول هیچ مشکلی نداریم.
معاون بانک مرکزی گفت: در توزیع و ذخایر پولی کشور مشکلی وجود ندارد.
وزیر جهاد از پرداخت 60 درصد مطالبات گندمکاران خبر داد
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی با اشاره به اینکه منابع ریالی شعب بانکهای کشور طبق روال عادی تامین میشود گفت: در رابطه با پول رسانی و توزیع پول، هیچ مشکلی وجود ندارد.
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی بر اینکه «در توزیع و ذخایر پولی کشور مشکلی وجود ندارد»، گفت: «در برخی شعب اخباری به ما رسیده که بعضا با کمبود منابع ریالی مواجه هستند که به صورت فوری تأمین منابع ریالی انجام گرفت.»
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه شبکه بانکی پایدار بوده و به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت: در هفته آینده 50 درصد شعب منتخب بانک ها در شهر تهران فعال هستند.
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی از تأمین منابع ریالی شعب بانک های کشور خبر داد.
منابع ریالی شعب بانکهای کشور تأمین شده است و مردم نگرانی نداشته باشند.
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی از تأمین منابع ریالی شعب بانکهای کشور خبر داد.
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی از تأمین منابع ریالی شعب بانک های کشور خبر داد.
طلا در معاملات آسیایی روز پنجشنبه، تحت تاثیر موضع سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا که دلار را تقویت کرد، کاهش یافت، اما تنشهای ژئوپلیتیکی خاورمیانه، افت قیمت این فلز ارزشمند را محدود کرد.
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه شبکه بانکی پایدار بوده و به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت: در هفته آینده 50 درصد شعب منتخب بانک ها در شهر تهران فعال هستند.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه پیشبینیها و اقدامات لازم برای تامین کالاهای اساسی کشور انجام شده است گفت: برای تامین مواد غذایی جای نگرانی نیست.