سه‌شنبه 6 آذر 1403

بررسی ظرفیت‌های ترانزیتی در نشست کارگروه ملی دیپلماسی حمل و نقل

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بررسی ظرفیت‌های ترانزیتی در نشست کارگروه ملی دیپلماسی حمل و نقل

تهران - ایرنا - در پنجمین نشست کارگروه ملی دیپلماسی حمل و نقل و ترانزیت ضرورت برقراری خطوط مستقیم کشتیرانی بین المللی به چابهار، تسریع در تکمیل پروژه ریلی چابهار به زاهدان، تسهیل حضور سرمایه گذاران خارجی در چابهار و ادامه همکاری با اپراتور هندی مورد تبادل نظر و تاکید «کارگروه ملی» قرار گرفت.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از از اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، در پنجمین نشست "کارگروه ملی دیپلماسی حمل و نقل و ترانزیت" به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تحولات ملی، منطقه‌ای و بین المللی اخیر در حوزه حمل و نقل و ترانزیت مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست که با حضور مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی حوزه ترانزیت کشور برگزار شد، ضرورت برقراری خطوط مستقیم کشتیرانی بین المللی به چابهار، تسریع در تکمیل پروژه ریلی چابهار به زاهدان، تسهیل حضور سرمایه گذاران خارجی در چابهار و ادامه همکاری با اپراتور هندی مورد تبادل نظر و تاکید «کارگروه ملی» قرار گرفت.

همچنین نمایندگان سازمان توسعه تجارت و سازمان بنادر و دریانوردی گزارشی از آخرین اقدامات در راستای گسترش ترانزیت کالا از طریق دریای خزر و نیز تجهیز بنادر شمالی به امکانات پهلوگیری کشتی‌های رو - رو ریلی و همچنین اتصال راه آهن بندر کاسپین به شبکه ریلی کشور به «کارگروه ملی» ارائه کردند و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

نماینده سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار هم در این نشست گزارشی از آخرین اقدامات مربوط به توسعه ظرفیت‌های ترانزیتی این بندر مهم اقیانوسی را به جلسه ارائه کرد.

نمایندگان سازمان راهداری و وزارت نفت گزارشی از هماهنگی‌های به عمل آمده جهت رفع مشکلات سوخت رسانی به کامیون‌های خارجی در کریدور جاده ای پاکستان - ایران - ترکیه ارائه کردند. این کریدور اخیرا و در چارچوب سازمان اکو راه اندازی شده و پیش بینی می‌شود ظرفیت ترانزیت 15 هزار کامیون در سال را داشته باشد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه مجددا بر اهمیت ترانزیت برای اقتصاد ملی و نقش آن در توسعه و تعمیق روابط با کشورهای همسایه تاکید کرد.

*س_برچسب‌ها_س*