برگزاری مراسم روز خبرنگار در جوار شهدای گمنام سنندج / سردار حسینی: رسانهها نباید خود را به عملکرد چند مسئول خلاصه کنند
سردار سیدصادق حسینی فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان با بیان اینکه رسانهها نباید خود را به عملکرد چند مسئول خلاصه کنند گفت: رسانهها باید فایلی دائمی تحت عنوان ترویج معروفات و نهی از منکر در شبکه اجتماعی باز و مستمرا در این راستا فعالیت کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان عصر چهارشنبه (20 مرداد) در مراسم روز خبرنگار که در جوار شهدای گمنام سنندج برگزار شد اظهار داشت: جنگ نرم، هدف و عملیات دشمن است که همواره به دنبال این هستند که ذهن افراد را مهندسی کرده و آنچه که هدفشان است را از زبان و عمل ها عملیاتی کنند اما در این آوردگاه موفقیت های خوبی را هم شاهد بودیم اما کافی و وافی نیست و می طلبد که خبرنگاران در این عرصه مهاجم باشند نه مدافع تا بتوانیم دشمنان را به نقطه انهدام هدایت کنیم.
وی گفت: اصحاب رسانه در این آوردگاه سنگین تاکنون موفق عمل کردهاند و امیدوایم کوشاتر و باهوشتر عمل کنند و تمامی دغدغههایی که از سوی اصحاب رسانه مطرح شد، همه واقعی بوده و امیدواریم بستر برای رفع این مشکلات و پاسخگویی به این دغدغهها فراهم شود.
وی گفت: رسانه انقلابی می تواند هدایتگر جامعه به سمت اهداف متعالی و معارف اسلامی باشد.
وی افزود: امسال تقارن روز خبرنگار با ایام محرم است و در واقعه عاشورا یک ایثاری بزرگ در تاریخ بشریت اتفاق افتاده که باید به عنوان الگو از آن بهره مند شویم.
سردار حسینی با بیان اینکه رسانه ها پل ارتباطی آحاد مردم و مسوولین و صدای طبقات محروم جامعه است ادامه داد: رسانه ها باید جهت دهنده ی افکار عمومی و مایه قدرت ملی باشند.
سردار حسینی همگرایی عمومی، پویایی و نشاط جامعه و فهم و درک صحیح به موقع نسبت به تحولات مختلف را از مهمترین کارکردهای رسانهها دانست و عنوان کرد: رسانهها نباید خود را به عملکرد چند مسئول خلاصه کنند ما باید در تراز انقلاب اسلامی حرکت کنند.
وی ضمن یک درخواست مهم از اصحاب رسانه خاطر نشان کرد: رسانه ها باید فایلی دائمی تحت عنوان ترویج معروفات و نهی از منکر را در رسانه ها ایجاد کنند و مستمرا برای معارف اسلامی و مبارزه با ناهنجاری های اجتماعی کار کنند.
به گفته ی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان؛ امروز دشمنان نسل جوان و کانون خانوادهها را هدف قرار داده و تلاش میکنند که معروفات را به کنج خارج شده از متن برانند و بدیها را جایگزین کنند.
وی ادامه داد: ما باید جوانان را مورد حمایت قرار دهیم، خوبی های دیگران را بزرگ و الگوها را برجسته و عاشورا، صحنه کربلا و رشادت های یاران امام حسین (ع) را برجسته کنیم و این فرهنگ را برای تاثرگذاری بر افکار عمومی بیان شود.
وی تصریح کرد: امروز مسائلی مطرح میشود که در شان حاکمیت اسلامی و مردمان خوب و انقلابی این استان نیست هرچند این افراد معدود هستند اما رفتار و حرکت آنها چشمگیر است و سعی میکنند آنچه نیت شر دشمنان است در قاموس اینها پیاده و الگو شود.
سردار حسینی در پایان گفت: کارکرد رسانه ها علاوه بر پیشنهاد و انتقاد باید راهکارهای سبک زندگی اسلامی را ترویج نمایند.
رسانههای استان کردستان نیازمند تقویت هستند
در ادامه حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: خبرنگاران استان افراد سخت کوش و زحمت کشی هستند و دستمزد و حقوق بسیار ناچیزی در مقابل دریافت میکنند و این قابل تامل است.
وی با تاکید بر اینکه رسانههای استان کردستان نیازمند تقویت هستند افزود: ایجاد امنیت برای رسانه های استان ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان، خبرنگاران استان را نجیب، دلسوز، مردمی و مظلوم توصیف کرد و ادامه داد: رسانه های استان برای تاثیر گذاری بیشتر نیازمند تقویت بنیه مالی و فضای فیزیکی هستند.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی، صداقت، امانت داری، امیدبخشی، مثبت گرایی، آرامش بخشی، وحدت گرایی، انصاف، عالمانه وارد شدن به مطالب و حریت را از ارکان مهم و اثرگذار در تقویت رسانههای استان دانست.
جنگ نرم دشمنان هوشمندانه، ترکیبی و حیله مندانه است
جعفر عبدالملکی مدیر کل صدا و سیمای استان کردستان نیز اظهار داشت: خبرنگاران در استان کردستان با توجه به مختصات این استان در مقوله جنگ نرم باید دغدغه مند تر باشند و در این حوزه سماه بیت المقدس کردستان مثل مقابله با جنگ نرم و سخت دشمنان است که همواره فعال است.
وی گفت: رسانه در استان کردستان نیاز به یک جبهه سازی جدی دارد چرا که دشمنان در حوزه تبلیغات روانی و رسانه ای سرمایه گذاری هنگفتی کرده اند ذا جنگ نرم نباید ما را دچار اغوا کند.
وی افزود: جنگ نرم دشمنان هوشمندانه، ترکیبی و حیله مندانه است و مهندسی ادراک و رفتار ما را نشانه گرفته اند و در سه سطح استراتژیک، تاکتیک ها و تکنیک ها هوشمندانه مشغول به کار هستند.
عبدالملکی با بیان اینکه جنگ نرم، رکن رکین دشمنان است ادامه داد: یک واحد نبودن رسانه ها در استان کردستان یک مشکل اصلی است لذا دشمنان ممکن است از این خلاء استفاده کنند و ارزش های ما را مورد هدف قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: جنگ نرم از ناحیه دشمن مبتنی کاشت، داشت و برداشت است و بذر ناامیدی، بی اعتقادی و شبهات دینی را بذرافشانی، پرورش و سپس بهره برداری می کنند.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای مبارزه با دشمنان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، اقتدار قوی شدن در فضای مجازی، استقلال و عدم وابستگی به بیگانگان، حضوری جریان ساز در فضای مجازی، تشکیل هیئت اندیشه ورز، برنامه ریزی برای رفع آسیب ها، تامین امنیت، تقویت وحدت و... از عواملی است که باید در راستای مبارزه با دشمنان در فضای مجازی انجام گیرد.
انتهای پیام /