پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

بمباران مراسم تشییع شهدا در غزه از سوی اسرائیل

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
بمباران مراسم تشییع شهدا در غزه از سوی اسرائیل

عمده بمباران‌ها از نیمه شب امروز تاکنون در مناطق «حی الحطه» و خیابان «البیئه» در خان یونس در مرکز غزه گزارش شده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی گروهی از اهالی غزه از جمله یک مراسم تشییع شهدا در مرکز این منطقه را بمباران کردند.

9 روز از عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد و در این میان جنگنده‌ها و توپخانه رژیم صهیونیستی بی هدف هر نقطه‌ای در منطقه غزه را آماج حملات خود قرار داده‌اند؛ از آمبولانس و مراکز درمانی تا کاروان آوارگان که روز گذشته هدف جنگنده‌ها قرار گرفت. به نوشته المیادین، در تازه‌ترین جنایت رژیم اشغالگر، جنگنده‌های این رژیم پیش از ظهر امروز چندین مرتبه مناطق مختلف در شمال و مرکز غزه را بمباران کردند که در این میان یک مراسم تشییع پیکر شهدا در قبرستان «دیرالفلح» در مرکز غزه نیز هدف حمله قرار گرفت که تعداد زیادی از حاضرین در این مراسم کشته و زخمی شدند.

اشغالگران همچنین قبرستان «السوارحه» در مرکز غزه را نیز بمباران کردند که یکی از بمب‌ها به یک خانه مسکونی اصابت کرد و هفت نفر از اعضای یک خانواده به شهادت رسیدند.

عمده بمباران‌ها از نیمه شب امروز تاکنون در مناطق «حی الحطه» و خیابان «البیئه» در خان یونس در مرکز غزه گزارش شده است.

وزارت بهداشت نوار غزه نیز صبح امروز، از افزایش شمار شهدای فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کرد: شمار شهدای فلسطینی به 2329 و تعداد مجروحان آن هم به 9024 نفرا افزایش یافته است که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.