دوشنبه 3 آذر 1404

بهادری‌جهرمی: اداره باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باید در دست مردم باشد / علی‌رغم تأکیدات رئیس‌جمهور و تلاش‌ها موفقیتی حاصل نشد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بهادری‌جهرمی: اداره باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باید در دست مردم باشد / علی‌رغم تأکیدات رئیس‌جمهور و تلاش‌ها موفقیتی حاصل نشد

سخن‌گوی دولت گفت: علی‌رغم تلاش‌های گسترده و هم‌کاری خوبی که وزارت‌های ورزش و جوانان با وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی‌سازی و با تأکید ویژه رئیس جمهور داشتند، موفقیتی حاصل نشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بهادری‌جهرمی، سخن‌گوی دولت سیزدهم در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت پیرامون مسئله حذف تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: AFC قوانین و استانداردهای خاص خودش را دارد و از سال 1394 هم این قوانین اعلام شده بود. فدراسیون‌ها، باشگاه‌های ورزشی و دولت باید اقدامات لازم برای این استانداردهای لازم را انجام می‌دادند که متاسفانه این حرکت صورت نگرفته.

وی در ادامه بیان داشت: در این 4-5 ماه فعالیت دولت جدید، یکی از اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان مسئله باشگاه‌ها و مجوز آن‌ها بود. سیدحمید سجادی در این مدت سعی کرد با سرعت زیاد جبران عقب افتادگی 5-6 سال اخیر را انجام بدهد ولی علی‌رغم تلاش‌های گسترده و هم‌کاری خوبی که وزارت‌های ورزش و جوانان با وزارت‌خانه‌های امور اقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی‌سازی و با تأکید ویژه رئیس جمهور داشتند، موفقیتی حاصل نشد.

بهادری‌جهرمی در این باره عنوان داشت: دولت وظیفه خود می‌داند حامی تمامی باشگاه‌های ورزشی و به طور خاص باشگاه‌هایی که طرفداران بیشتری دارند، باشد. البته نباید از مرحله استیناف AFC در حذف دو باشگاه ناامید شد. اداره این باشگاه‌های خاص باید مردمی باشد و دولت سیزدهم با سرعت بالا در این زمینه تلاش خواهد داشت و از آن فروگذار نخواهد کرد.

انتهای پیام /