بیماران را با لبخند و نشاط ویزیت میکنم / عدم آگاهی و سادهانگاری پاشنه آشیل شیوع بالا کروناست
فرمانی با بیان اینکه همیشه سعی کردم بیماران را با لبخند و نشاط ویزیت میکنم، گفت: عدم آگاهی و سادهانگاری پاشنه آشیل شیوع بالا کرونا است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، برگهای تقویم را وقتی ورق میزنید به اول شهریورماه میرسیم که این روز به مناسبت روز پزشک و بزرگداشت ابوعلی سینا نامگذاری شده است. این روزها با شیوع بیماری کرونا و افزایش تردد مردم به بیمارستانها، مطبها و مراکز درمانی، بیشتر با سختی کار پزشک و کادر درمان آشنا میشویم.
به همین مناسبت به دیدار «فریدون فرمانی» پزشک خوشاخلاق و باانرژی پلدختری رفتیم که به «پزشک لبخند» معروف است و کار طبابت را با خونسردی و خوشرویی انجام میدهند، در ادامه مشروح گفتوگوی خبرنگار سفیرافلاک با این پزشک خوشنام را مشاهده میکنید.
طبابت را ازچه زمانی آغاز کرده و قبل از آن به چهکاری مشغول بودید؟
متولد 1346 تهران هستم و در سال 84 از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شدم به دلیل علاقه بسیار زیادی که به علم تجربی داشتم این رشته تحصیلی را انتخاب کردم و هماکنون نیز بهعنوان پزشک عمومی در بیمارستان امام (ره) و مرکز بهداشت روستای پا علم مشغول به خدمت هستم.
در رشته تحصیلی کاردانی علوم آزمایشگاهی را تحصیل کردم و در ایام کودکی به رشته تحصیلی جانورشناسی علاقه داشتم ولی باگذشت زمان و رسیدن به بزرگسالی این علاقه به طبابت تغییر پیدا کرد.
مدت 8 سال افتخار داشتم بهصورت حقالتدریس در آموزشوپرورش تهران تدریس کنم که خاطرات خوب با دانشآموز بودن و طعم شیرین تعلیم و تربیت در آن مقطع تجربه کردم.
قبل از طبابت و در کنار دبیری در امر پژوهش در مرکز مطالعات ملی اعتیاد تهران به مدت 6 سال مشغول شدم که اینها نشأت گرفته از عشق و علاقه به رشته تحصیلیام بود.
از سال 91 به خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدختر درآمدم، ابتدای خدمت در روستاهای افرینه، مورانی و مرکز بهداشت شماره یک مشغول طبابت شدم، محل خدمت اصلی من در جنوبیترین نقطه شهرستان پلدختر روستای پا علم انتخاب شد که این نقطه به دلیل تلاقی به شهرهای اندیمشک و دزفول استان خوزستان در ایام تابستان دارای گرمای طاقتفرسا میباشد از سال 91 تاکنون مشغول به خدمت هستم.
چرا برای انجام طبابت شهرستان پلدختر را انتخاب کردید؟
کلیدواژه انتخاب من برای فعالیت در لرستان و پلدختر آنهم منطقه محروم پا علم، فقط عشق به خدمت است، بهطوریکه امروز پزشک معتمد جمعیت هلالاحمر بهصورت رایگان و عضو کمیسیون پزشکی نیروی انتظامی این شهرستان هستم.
بیشتر مواقع از مردم انرژی مثبت میگیرم و سعی کردم هرزمانی که در بیمارستان هستم یا شخص بیماری را ویزیت میکنم با لبخند زدن و نشاط از بیماران استقبال کنم که این خود در امر طبابت ازلحاظ روحی روانی تأثیرات مثبتی داشته است.
بهترین اتفاق زندگی من، ازدواج باخانمی اهل پلدختر بود که من در آرزوهایم آن را داشتهام و الحمدالله امروز از زندگی راضی هستم و صاحب دختربچهای 6 ساله میباشم، اگر پشتیبانی و حمایتهای همسرم در طول زندگی با توجه به استرس و حساسیتهایی که این شغل دارد نبود شاید به این درجه نمیرسیدم.
چرا به «پزشک لبخند» معروف شدید؟
وقتی بیماری با درد و ناراحتی به ما مراجعه میکند، مردم بدانند پزشک اولین کسی است که خودش را جای بیمار میگذارد و پسازآن سعی میکند با درمان درست، درد را التیام دهد.
شاید یکی از شیرینترین و درعینحال تلخترین کار طبابت من حضور در بین خانوادههای محرومی است که دارای معلول جسمی حرکتی هستند علیرغم ضعف بنیه مالی ولی با مشقت و عشق، پدر و مادر مشغول حمایت از آنها بودند.
با توجه به وضعیت کرونایی موجود چه توصیه برای مردمدارید و انتظار شما از دولت سیزدهم چیست؟
عدم آگاهی و سادهانگاری پاشنه آشیل شیوع بالا کرونا است، واقعا در ایام اولیه کرونا شاهد بیتوجهی افرادی بودم که اعتقاد به مسائل و رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با کرونا نداشتند و پس از مدتی تا مرحله بستری در بیمارستان رفتند.
کرونا به معنای از بین رفتن تعادلات زندگی و آزار و اذیت میباشد بهطوری شدت این بیماری زیاد شده که اگر انسان رعایت نکند بلافاصله بایستی به بیمارستان مراجعه کنند، یکی از تلخترین اتفاقات دوران پزشکیام از دست دادن پزشک همکارم، مرحوم دکتر توحید محرمی متخصص عمومی بیمارستان بود.
درزمینه شغل طبابت بایستی فرهنگسازی لازم صورت بگیرد و اطلاعرسانی شود تا برخی سوءاستفاده کنندگان اقدام به تخریب پزشکان نکنند زیرا تخریب کادر درمان و مدافعان سلامت باعث عدم اعتماد مردم بهنظام سلامت میشود در نقاط محرومی مانند پلدختر و معمولان امکاناتی فراهم شود تا پزشک بتواند علیرغم مشکلات عدیدهای که وجود دارد در منطقه بتواند خدمترسانی کند.
انتهای پیام /