بیمارستان مسیح دانشوری، مرکز ارجاع کووید 19 منطقه مدیترانه شرقی شد
رییس بیمارستان مسیح دانشوری از انتخاب این مرکز توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان مرکز ارجاع کووید 19 منطقه مدیترانه شرقی خبر داد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، در حکمی از سوی مدیر کل همکاریهای مراکز چهارگانه منطقه ای مدیترانه شرقی از طرف سازمان بهداشت جهانی، مرکز سل و بیماریهای ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برای چهار سال به عنوان مرکز ارجاع کووید 19 منطقه ای انتخاب شد.
دکتر ولایتی - رییس بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به این مطلب که این مرکز به مدت 20 سال به عنوان مرکز همکاریهای سل منطقه ای بوده است، افزود: این مرکز با توجه به تعداد بالای ارجاعات بیماران کرونایی در زمینه درمان و آموزش تا سال 2024، به عنوان مرکز همکاریهای سل و کووید 19 انتخاب شد.
به گفته وی، 308 مقاله در زمینه کووید 19 توسط این مرکز در مجلات معتبر جهانی به چاپ رسیده است و 248 طرح مرتبط با کرونا و 67 مقاله کارازمایی بالینی نیز در این مرکز انجام شده است.
رییس بیمارستان مسیح دانشوری همچنین به 183 طرح پایان یافته در یک سال و نیم گذشته مرتبط با کرونا در این مرکز اشاره کرد و یادآور شد: در دوران شیوع کرونا یکی از مجلات تخصصی این مرکز آی اس آی دریافت کرد و در مجله مذکور یک ویژه نامه با مضمون کووید چاپ شده که بیش از 68000 دانلود داشته است.
ولایتی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: آموزش و درمان در بیمارستان مسیح دانشوری به علت کیفیت بالا مورد توجه سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته و به عنوان الگو، مورد تبعیت جهانی است.
انتهای پیام