رگبار باران و برف در نوار شمال غرب کشور
طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور امروز و فردا در برخی مناطق شمال غرب، دامنه های مرکزی زاگرس و در دامنه های جنوبی البرز واقع در قزوین البرز و تهران افزایش ابر گاهی رگبار باران و برف رخ می دهد.
به گزارش مشرق، امروز پنجشنبه در شمال شرق رگبار پراکنده و وزش باد و در شرق و جنوب شرق وزش باد ادامه خواهد داشت. بعد از ظهر در دامنه های زاگرس مرکزی ابرناکی و رگبار پراکنده باران و وزش باد رخ می دهد.
فردا جمعه (سوم بهمن) بارندگی در شمال خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، لرستان، ایلام و کرمانشاه و کردستان قابل توجه است.
بر اساس گزارش سازمان هواشناسی کشور، در ضمن روزهای پنجشنبه و جمعه روند افزایش دما بویژه در نوار شمالی پیش بینی می شود.
شنبه (چهارم بهمن) بتدریج با ورود سامانه بارشی به جنوب غرب کشور ابرناکی و بارش گاهی رعد و برق در جنوب غرب و جنوب و برخی مناطق غرب کشور و در جنوب و غرب اصفهان آغاز می شود.
طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور، یکشنبه (پنجم بهمن) گستره فعالیت سامانه کل کشور بجز نوار شمالی است، بارش باران و برف و در مناطق جنوبی گاهی رعد و برق و وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می شود. در کهگیلویه و بویراحمد فارس، خوزستان، شرق هرمزگان، غرب کرمان و یزد، جنوب خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان میزان بارش قابل توجه می شود.
دوشنبه (ششم بهمن) در خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان بارش باران و برف وزش باد و کاهش دما رخ می دهد و در اواخر وقت این سامانه از شرق کشور خارج می شود.
طبق این گزارش، پنجشنبه تا یکشنبه (2 تا 5 بهمن) خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.