پنج‌شنبه 30 اسفند 1403

تأیید شهادت تعدادی از فرماندهان حماس

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تأیید شهادت تعدادی از فرماندهان حماس

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای از شهادت تعدادی از فرماندهان خود در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: با تسلیم، ثبات و اصرار بیشتر برای ادامه مسیر دفاع از مردمان، خاکمان و مقدساتمان و به معنای واقعی کلمه از صبر، عزت و افتخار، جنبش حماس به ملت بزرگمان در داخل و خارج از فلسطین و به امت عربی و اسلامی و به آزادگان در تمامی جهان اعلام می‌کند که تعدادی از فرماندهان ما، از نمادهای اقدام ملی در نوار غزه بامداد امروز در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که آنها و خانواده‌هایشان را مستقیماً و عمداً هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

جنبش حماس اعلام کرد که این فرماندهان شهید عصام الدعلیس، رئیس پیگیری اقدام دولتی، یاسر حرب، عضو دفتر سیاسی حماس، احمد الحته، معاون وزارت دادگستری، محمود ابو وطفه، معاون وزارت داخلی و بهجت ابو سلطان، مدیرکل دستگاه امنیت داخلی هستند.

جنبش حماس افزود: جنایت‌های ترور علیه فرماندهان جنبش حماس و مسئولان اقدام ملی و آحاد مردم ما باعث نخواهد شد که دشمن اهداف خود را محقق کند. این رژیم اراده مردم ما را در هم نخواهد شکست، بلکه پایداری مردم در رویارویی با اشغالگر و طرح‌های خصمانه آن بیشتر خواهد شد.

در همین حال، برخی کانال‌ها به نقل از جنبش جهاد اسلامی فلسطین از شهادت ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین خبر می‌دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.