تاثیرات تجاوز بر یک رابطه عاشقانه
داستان، داستان عاشقانهای است اما در زیر لایههای خود به یکی از مهمترین موضوعات اجتماعی میپردازد؛ تجاوز و تاثیر آن بر یک رابطه عاشقانه و اختلالی که در این رابطه ایجاد می کند.
این خلاصهای است از ماجراهای نمایشنامه «روی خط زمانی غیر مستقیم» که قرار است اواخر همین ماه روی صحنه برود.
فرهنگ روشنی که کارگردانی این نمایش را بر عهده دارد، درباره آمادهسازی آن به ایسنا میگوید: متن این نمایش تلفیقی از دو نمایشنامه سجاد داغستانی است که من آن را تنظیم کردهام و به این نمایشنامه تبدیل شده است.
او ادامه میدهد: ما این نمایش را برای شرکت در جشنواره تئاتر دانشگاه تهران ساختیم و از آنجاکه نمایشمان جزو آثار تقدیر شده بود و جایزه بازیگری زن را هم دریافت کرد، انگیزهای پیدا کردیم که آن را روی صحنه ببریم.
روشنی ادامه میدهد: نمایش ما ابتدا در اولین جشنواره تئاتر دانشگاه تهران برگزار شد، جشنوارهای ویژه آثار تک نفره و دو نفره که هنوز هم مراسم اختتامیه و اهدای جوایز آن به طور رسمی برگزار نشده است.
این کارگردان جوان درباره دشواریهای تمرین و آمادهسازی تئاتر در دوران کرونا توضیح میدهد: هرچند کار ما دو پرسوناژه بود، با این حال سختیهای خود را داشت. یکسری از پلاتوها در این دوران تعطیل شدند و پیدا کردن پلاتو برای انجام تمرینها کار سختی بود. از طرف دیگر در یک برهه زمانی یکی از بازیگرانمان دچار کرونا شد و ناچار شدیم به مدت یک ماه تمرین نمایش را متوقف کنیم و همه اینها سختیهایی را به ما تحمیل کرد.
نمایش «روی خط زمانی غیر مستقیم» نوشته سجاد داغستانی است که با کارگردانی فرهنگ روشنی از اواخر مهر ماه در تماشاخانه «آژمان» (سه نقطه سابق) روی صحنه میرود.
بازیگران این نمایش مائده کریمیان و شایان فصیحزاده هستند. طراحی صحنه را روشنی خود بر عهده دارد و طراحی لباس بر عهده غزاله صفایی است. امید نصیری به عنوان عکاس، علیرضا قیدی به عنوان سازنده تیزر و سجاد داغستانی به عنوان طراح پوستر با اجرای این نمایش همکاری دارند.
علی کرمپور و غزاله صفایی هم دستیاران کارگردان در اجرای این اثر نمایشی هستند.
انتهای پیام