شنبه 6 بهمن 1403

تاسیس مرکز تجاری ایران در کشورهای خارجی برای توسعه روابط اقتصادی

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
تاسیس مرکز تجاری ایران در کشورهای خارجی برای توسعه روابط اقتصادی

وزیر صمت گفت: برای توسعه روابط اقتصادی بین المللی در بیشتر کشورهای خارجی خانه و یا مرکز تجاری ایران دایر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس سیدرضا فاطمی امین وزیر صمت عصر امروز در ادامه بازدیدهای خود از شرکت‌های تولیدی شهرک صنعتی گنبدکاووس اظهار کرد: برای توسعه روابط اقتصادی بین المللی فعالیت های زیادی باید انجام شود و خوشبختانه در دولت سیزدهم این فعالیت ها با سرعت بیشتری در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یکی از این فعالیت ها راه اندازی خانه تجاری یا مرکز تجاری ایران بوده که قرار است در کشورهای دیگر دایر شود.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: در توسعه روابط بین المللی اقتصادی تلاش داریم تا ارتباط بین استان ها را در دو کشور برقرار کنیم مانند استان تاتارستان در قزاقستان با استان گلستان در ایران که این کار در حال انجام است.

وی ادامه داد: ارتباط بین استانی در دو کشور سبب ارتباط عمیق تر بین انها خواهد شد و علاوه بر ارتباط دولت های مرکزی، استان ها نیز بتوانند ارتباط خوبی با یکدیگر داشته باشند.

فاطمی امین گفت: در ارتباط بین دو استان های کشور فعالیت اصلی ما ارتباط بین شرکت های کسب و کار با یکدیگر است. به طور مثال شرکت کسب و کار در ایران با شرکت کسب و کار کشورهای دیگر تا از این طریق ارتباط مستحکمی برقرار کنیم.

وی بیان کرد: این ارتباطات سبب می شود تا اگر روابط سیاسی دو کشور کمرنگ شود ارتباطات اقتصادی تقویت کننده روابط سیاسی شود.

کمبود مواد اولیه، مهمترین مشکل شرکت‌هاست

رئیس اداره صمت شهرستان گنبدکاووس در این بازدید گفت: شرکت بانیار پلیمر گنبدکاووس از سال 57 تاسیس شده و تا دهه 80 در راستای تولیدات مصالح ساختمانی فعالیت کرده است.

خلیل رجبلی اظهار کرد: این شر‌کت درصدد تولید مواد اولیه برای تولیدات خود شد و ضمن سفرهای گوناگون به کشورهای چین و کره و غیره تلاش نمود تا بتواند دانش فنی لازم را اموزش ببیند.

وی تصریح کرد: در سال 89 طرح مطالعاتی تولید مواد اولیه پنل های سقف و دیوار و یونولیت انجام و در سال 92 با خرید ماشین الات موردنیاز فاز نخست تولید مواد اولیه آغاز شد.

رئیس اداره صمت شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو فاز این شرکت هریک به مقدار 80 هزارتن سالانه پلی استایرین به بهره برداری رسیده و فاز سوم نیز با تولید سالانه 80 هزار تن اماده بهره برداری خواهد بود بشرط اینکه مواد اولیه ان توسط شرکت پارس عسلویه در اختیار این شرکت قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگر مواد اولیه مورد نیاز این شرکت بنام مونومراستایرین تامین شود ظرفیت تولید سالانه ان به 260 هزار تن پلی استایرین (EPS) خواهد رسید و این گام بزرگی در منطقه برای تولیدات این محصول است.