تاکتیک رسانهای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانههای آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهتزده شدهاند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانهای مخدوش دارند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون، القای تفکیک و تمایز واشنگتن و تل آویو، تبدیل به یک سیاست رسانهای و تبلیغاتی نخ نما در آمریکا شده است. بر این اساس، رسانههای وابسته به هر دو حزب سنتی آمریکا (دموکرات و جمهوریخواه) تلاش میکنند پیش فرض تعلق خاطر مطلق نهادهای پنهان و آشکار قدرت در آمریکا به لابی صهیونیسم را کتمان کرده و خود را بازیگری عقلانی و حتی واسطهگر (در روند انعقاد آتش بس) به افکار عمومی جهان معرفی کنند!
این ادعای وقیحانه در حالی از سوی جریانات رسانهای آمریکا پمپاژ میشود که واشنگتن نه تنها هدایت فرامتنی منازعه را به سود منافع صهیونستها بر عهده دارد، بلکه در سطح لجستیک و عملیاتی نیز در میدان جنگ حضور داشته و نسل کشی علیه کودکان غزه با نظارت مستقیم و بدون واسطه آن صورت میگیرد.
پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانههای آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهتزده شدهاند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانهای مخدوش دارند.
مروری بر گزارش واشنگتن پست در خصوص عملیات وعده صادق، این واقعیت را ملموستر ساخته است. این روزنامه که بیشتر به طیف سنتی حزب جمهوریخواه آمریکا وابسته است، در شماره اخیر خود در خصوص عملیات ایران در عمق استراتژیک اراضی اشغالی مینویسد:
"اسرائیل در طول عملیات نظامی شش ماهه خود علیه حماس، حملاتی را در سوریه علیه ایران و متحدانش انجام داده است ما حمله اسرائیل در اولآوریل امسال (حمله به ساختمان کنسولگری سقارت ایران در دمشق) با دیگر اهداف تفاوت برجستهای داشت. زیرا قاعدتاً اماکن دیپلماتیک باید معاف از درگیری و منازعات نظامی باشند. اما حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، آمریکا را ناامید کرد!، سه مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که لوید آستین، وزیر دفاع و دیگر مقامات ارشد دفاعی معتقدند که اسرائیل باید قبل از موعد به آنها اطلاع میداد، زیرا این حمله برای منافع ایالات متحده در منطقه تأثیر داشت. اکنون آمریکاییها نگران وقوع یک جنگ چندجانبه علیه مواضع منطقهای خود و اسرائیل هستند، چنانچه پس از حمله ایران (عملیات وعده صادق) نیز شاهد تبعات اقدام اسرائیل بودیم."
سؤال اصلی اینجاست که چرا واشنگتن پست و دیگر رسانههای آمریکایی، قبل از وقوع عملیات وعده صادق به جای محکوم کردن اقدام غیر قانونی، وقیحانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس، در مصاحبه با تحلیلگرها و استراتژیستهای مختلف غربی مدعی ناتوانی ایران در واکنش به تل آویو شده و سخنی از ناامیدی آمریکا از اسرائیل به میان نمیآوردند؟!
واقعیت امر این است که شوک ناشی از عملیات موفقیتآمیز وعده صادق نه تنها در سطوح سیاسی، بلکه در سطوح رسانهای نیز مولد بحرانهای محاسباتی و آینده پژوهی زیادی در واشنگتن و تل آویو بوده است. از این رو آثار و تبعات مؤثر عملیات وعده صادق به سود امنیت جمهوری اسلامی ایران و منطقه، به برهه زمانی کنونی محدود نخواهد ماند.
این ترس و دغدغه بزرگ و عمیق، سرتاسر آمریکا و اراضی اشغالی را فراگرفته است...