دوشنبه 24 شهریور 1404

تاکید استاندار تهران بر ساماندهی بنگاه‌های املاک غیرمجاز

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تاکید استاندار تهران بر ساماندهی بنگاه‌های املاک غیرمجاز

فخاری گفت: هر بنگاه غیرمجازی مجرم نیست و فقط جرمش نداشتن پروانه فعالیت است که باید آموزش ببینند و سیر مراحل قانونی برای تثبیت موقعیت حرفه ای و شغلی را انجام دهند

علیرضا فخاری در حاشیه بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: 26 هزار واحد مسکن سهم شهرستان اسلامشهر و 45 هزار واحد مسکن سهم پرند از پروژه‌های نهضت ملی مسکن است که 10 درصد این پروژه‌ها عملیاتی شده است‌.

وی ادامه داد: 800 واحد از طرح مسکن مهر در شهرستان باقی مانده که 200 واحد از این تعداد پیشرفت فیزیکی بالای 77 درصد دارد و 600 واحد دیگر پیشرفت فیزیکی 40 درصد دارد و در این بازدیدها در مورد رفع موانع برای تکمیل پروژه‌ها دستورات لازم صادر شد.

استاندار تهران عنوان کرد: در مورد تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن تذکر لازم داده شد و در مورد تامین امور زیربنایی گزارش ارائه و مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

فخاری سپس گفت: در مورد تامین مالی برای شروع یا ادامه پروژه‌ها در حوزه بانکی ارزیابی صورت گرفت و عقب‌ماندگی بانک‌ها برآورد شد تا به مسئولین بانک منعکس شود.

وی در مورد طرح ساماندهی بنگاه‌های غیرمجاز افزود: هر بنگاه غیرمجازی مجرم نیست و فقط جرمش نداشتن پروانه فعالیت است که باید آموزش ببینند و سیر مراحل قانونی برای تثبیت موقعیت حرفه ای و شغلی را انجام دهند

استاندار تهران خاطرنشان کرد: ناترازی در تعداد بنگاه‌های غیرمجاز و سطح تبادل قیمت‌ها به عنوان عرصه رقابتی، عامل افزایش قیمت‌ها است که این موضوع در دستورکار قرار گرفت و رهنمود داده شد تا به تعادل در حوزه اجازه و خرید و فروش مسکن منجر شود

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری