شنبه 27 اردیبهشت 1404

تجاری‌سازی مجموعه ورزشی تختی تربت حیدریه برای درآمدزایی!/ اداره ورزش و جوانان: مشکلات مالی هیئت‌های ورزشی حل می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تجاری‌سازی مجموعه ورزشی تختی تربت حیدریه برای درآمدزایی!/ اداره ورزش و جوانان: مشکلات مالی هیئت‌های ورزشی حل می‌شود

فعالان حوزه ورزش تربت‌حیدریه، به تغییر کاربری ورزشگاه تختی تربت حیدریه و تجاری‌سازی آن از سوی اداره ورزش و جوانان اعتراض کرده‌اند اما واقعیت این است که روی دیگر این سکه، نبود اعتبارات برای هیئت‌های ورزشی در شهرستان ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ چند روزی است تعدادی از فعالان حوزه ورزش و جمعی از اعضای هیئت دو و میدانی شهرستان تربت‌حیدریه با نشر نامه‌ای در شبکه‌های اجتماعی که البته امضا هم ندارد، به تغییر کاربری ورزشگاه تختی تربت حیدریه و تجاری‌سازی آن از سوی اداره ورزش و جوانان اعتراض کرده‌اند اما واقعیت این است که روی دیگر این سکه بی پولی و نبود اعتبارات برای هیئت‌های ورزشی در شهرستان هاست.

ورزشگاه تختی با قدمتی بیش از 50 سال که بخشی از تاریخ ورزش تربت‌حیدریه را به همراه دارد، هم اکنون در حال مرمت و بازسازی چمن طبیعی، پیست تارتان و سکوهاست.

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه در سال 99 از روزهای ناخوش ورزشگاه تختی تربت حیدریه و شباهتش به تپه ماهور‌های پیست موتور کراس خبر داده بود.

رضایی گفته بود: از سال 97 چمن این ورزشگاه به منظور بازسازی مجدد جمع‌آوری شده اما بودجه‌ای برای مرمت این ورزشگاه که در مرکز شهر قرار دارد، به دست ما نرسیده و این زمین به مخروبه‌ای تبدیل شده است.

اعتراض دوومیدانی کاران

در بخشی از نامه اعتراضی دو و میدانی کاران آمده است: جمعی از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی اعتراض خود را درخصوص موضوع ازبین بردن فضای ورزشی ورزشگاه تختی و تبدیل آن به فضای تجاری اعلام می‌دارند.

در ادامه این نامه معایبی اعلام شده از جمله کمبود فضای ورزشی و تبدیل آن به فضای تجاری با توجه به موقعیت مرکزی ورزشگاه و دسترسی آسان برای ورزشکاران، غیر استاندارد شدن پیست دوومیدانی، مظلوم واقع شدن ورزش همگانی و بی اهمیت شمردن آن در برابر درآمدهای مالی.

اما مدیر ورزش و جوانان تربت حیدریه در پاسخ به این اعتراض‌ها تغییر کاربری بخشی از این ورزشگاه را مرتفع کننده نیازهای مالی هیئت‌های ورزشی می‌داند و از نبود خوابگاه برای ورزشکاران و نبود منابع مالی خبر می‌دهد.

همچنین رضایی درباره پایان عملیات بازسازی چمن طبیعی این ورزشگاه قدیمی، ایجاد پیست تارتان و مرمت سکوهای قدیمی ورزشگاه تختی با هزینه اعتباری بیش از 59 میلیارد ریال خبر می دهد.

مشکلات مالی هیئت های ورزشی

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه به خبرنگار ما گفت: تغییر کاربری بخش کوچکی از این ورزشگاه می‌تواند به مشکلات و تنگناهای اقتصادی هیئت‌های ورزشی پایان دهد.

مجید رضایی می‌افزاید: با توجه به این که ملک ورزشگاه تختی تربت حیدریه به اصطلاح اوقافی است، با این اداره به تفاهم رسیدیم که بعد از انجام عقب‌نشینی به واسطه طرح توسعه خیابان قائم (عجل الله)، شهرداری برای ما مجوز تجاری‌سازی بخشی از ورزشگاه را که در حاشیه این خیابان قرار دارد، صادر کند.

نه خوابگاه داریم؛ نه درآمد

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه گفت: واقعیت تلخ آن است که هیچ‌کدام از هیئت‌های ورزشی ما درآمدزایی خاصی ندارند و از سوی دیگر در این شهرستان حتی یک خوابگاه ورزشی نداریم و ظرف دو سال اخیر که میزبان 9 رویداد ورزشی در گستره کشوری بوده‌ایم تنها به لطف نماینده مردم در مجلس و مدیران سایر دستگاه‌های اجرایی بوده که توانسته ایم از پس مشکل اسکان ورزشکاران برآییم.

وی ادامه داد: قصد داریم طبقه پایین را برای کسب درآمد پایدار به هیئت‌های ورزشی واگذار کنیم و طبقه دوم را نیز به ساخت خوابگاه ورزشی برای اسکان ورزشکاران اختصاص دهیم.

رضایی با تاکید بر این که بنا نیست از مساحت ورزشگاه تختی چیزی کم شود، افزود: هم اکنون عملیات اجرایی بازسازی چمن طبیعی زمین ورزشگاه با صرف 20 میلیارد ریال به پایان رسیده است.

وی افزود: بازسازی و احیای پیست تارتان برای انجام مسابقات دو و میدانی نیز در دست اقدام است و با صرف 9 میلیارد ریال اعتبار تا یک ماه دیگر به پایان خواهد رسید و بازسازی جایگاه نیز با صرف 30 میلیارد ریال تا پایان امسال به سرانجام می‌رسد.

گفتنی است در دو سال گذشته در نشستی چندجانبه که با حضور رئیس واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، شهردار وقت و رئیس اداره اوقاف تربت حیدریه برگزار شد، درباره طرح تکمیل بازسازی ورزشگاه تختی در سه مرحله بحث و بررسی شد.

به گفته رضایی، بازسازی مجموعه ورزشی تختی علاوه بر زمین چمن شامل احداث پیست دوومیدانی، ساخت واحد‌های تجاری و فضاهای اختصاصی برای هیئت‌های ورزشی است که به صورت مرحله‌ای و با همکاری شهرداری و اداره اوقاف شهرستان اجرا خواهد شد.

رضایی با اشاره به موقوفه بودن بخشی از مجموعه ورزشی تختی گفت: در این نشست همچنین راهکارهای حقوقی موارد موقوفه بررسی شد و طرح تعریض ابتدای خیابان قائم (عجل الله) که بخشی از آن در تملک اداره ورزش و جوانان و بخشی دیگر نیز موقوفه است، با تعاملی سه جانبه در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

مجید ملکی رئیس واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان نیز در این نشست، ضمن قدردانی از تعامل دستگاه‌های اجرایی در تربت حیدریه، استفاده از توان تمامی دستگاه‌های مرتبط با حوزه ورزش و خیران را لازمه توسعه زیرساختی و اقتصادی برشمرد و افزود: در خصوص بازسازی ورزشگاه تختی این شهرستان بازدیدهای میدانی و بررسی‌های لازم انجام شده و امسال شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه خواهیم بود.

گفتنی است امضای تفاهم نامه بین اداره ورزش و جوانان، شهرداری و اداره اوقاف و امور خیریه تربت حیدریه با محوریت فرمانداری برای بازسازی ورزشگاه تختی از مهم‌ترین مصوبات این نشست بود.

تلاش خبرنگار ما برای گفت وگوی تلفنی با برخی از معترضان به تغییرات در ورزشگاه تختی تربت حیدریه بی نتیجه ماند.

انتهای پیام /

تجاری‌سازی مجموعه ورزشی تختی تربت حیدریه برای درآمدزایی!/ اداره ورزش و جوانان: مشکلات مالی هیئت‌های ورزشی حل می‌شود 2
تجاری‌سازی مجموعه ورزشی تختی تربت حیدریه برای درآمدزایی!/ اداره ورزش و جوانان: مشکلات مالی هیئت‌های ورزشی حل می‌شود 3