شنبه 22 شهریور 1404

تحریم یک گروه سودانی با چاشنی اتهام‌زنی به ایران

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تحریم یک گروه سودانی با چاشنی اتهام‌زنی به ایران

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت ایالات متحده، «رهبران افراطی که در بی‌ثباتی سودان نقش داشته‌اند» را تحریم کرد.

«تامی پیگوت» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد: «وزارت خزانه‌داری آمریکا جبرئیل ابراهیم و گردان «البراء بن مالک» را طبق یک فرمان اجرایی تحریم می‌کند.»

طبق آنچه در تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده، پیگوت از «اعمال تحریم علیه افراد خاصی به دلیل نقش آنها در جنگ سودان و اینکه سودان را بی‌ثبات و هدف گذار دموکراتیک را تضعیف می‌کنند»، خبر داد.

او مدعی شد: «تحریم‌های امروز با هدف محدود کردن نفوذ افراط‌گرایان در سودان و محدود کردن فعالیت‌های منطقه‌ای ایران که در بی‌ثباتی منطقه‌ای، درگیری و رنج غیرنظامیان نقش داشته‌اند، وضع شده‌اند.»

پیگوت در ادامه ادعاهایش و اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران افزود: «افراطی‌های تندرو همچنان مانع تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس برای پایان دادن به جنگ می‌شوند و در حال ایجاد روابط و دریافت پشتیبانی فنی از دولت ایران، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند. این تحریم‌ها، بازیگران بدخواه را مسئول ایجاد بی‌ثباتی و ویرانی در سودان با کمک ایران می‌داند.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.