تداوم فعالیت شهرداری تهران برای واکسیناسیون شهروندان
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ابتدای پویش «تهران دوباره جان می گیرد» تا کنون، بیش از 26 هزار دوز واکسن به شهروندان تزریق شده است.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ابتدای پویش «تهران دوباره جان می گیرد» تا کنون، بیش از 26 هزار دوز واکسن به شهروندان تزریق شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیری در نشست کارگروه شهرهای متحد و دولتهای محلی UCLG با اشاره به شعار «تهران دوباره جان میگیرد» به اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: برنامه جامعی متشکل از 3 سرفصل (خدمات بهداشتی و درمانی، فاصلهگذاری هوشمند فیزیکی و خدمات و حمایت اجتماعی) در 140 بند تدوین و تصویب شد و رویکردهای محلهمحوری و مشارکت مردمی، دسترسی مردم به خدمات شهری با در نظر گرفتن نزدیکترین نقطه ممکن و اولویت مناطق محروم، کمتر برخوردار و حاشیه شهر، در این برنامه مدون در شهرداری تهران در قالب این برنامه پیشبینی شد.
وی گفت: با فعالسازی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران و تعیین رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بهعنوان جانشین شهردار در این ستاد، فرماندهی واحد و یکپارچه رخ داد و همه ظرفیتهای شهرداری بسیج شدند تا فاز نخست این برنامه، یعنی افزایش ظرفیت واکسیناسیون در تهران را اجرایی کنند.
نصیری یادآور شد: با استفاده از ظرفیت شهرداری تهران 14 مرکز تزریق (شهر واکسن) ثابت، مرکز 4 خودرویی و 10 واحد سیار (خودروی ون) افتتاح شد و در مجموع در این 28 «شهر واکسن» از ابتدای پویش تا کنون بیش از 26 هزار دوز واکسن به شهروندان شریف تهرانی تزریق شد.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: پدیده جدید و بیسابقه این افتتاح، شهر واکسنهای سیار هستند که در قالب خودروی ون و تاکسی، خدمات واکسیناسیون را به گروههای آسیبپذیر و توانیاب مانند اتباع بیگانه، به ویژه غیرمجاز که بعضا اسناد هویتی هم ندارند، خانواده کودکان کار، معلولان و سالمندان وابسته به منزل، معتادان و... در محل استقرار رسمی و غیر رسمی ایشان (همچون گرمخانهها، سامانسراها، پاتوقها، منازل و...) عرضه میکنند.
وی افزود: فاز دوم پویش جهادی واکسیناسیون شهرداری تهران در قالب تزریق واکسن کرونا به شهروندان از طریق 22 اتوبوس سیار موسوم به اتوبوس زندگی، واحدهای مستقر در 22 ایستگاه مترو، اعزام واحد سیار به 220 مسجد در سطح شهر تهران و برقراری خط ارتباطی با سامانه گویای مدیریت بحران ویژه شهروندان تهرانی (زیرمجموعه سامانه گویای 137) که به هر دلیل امکان خروج از منزل و مراجعه به مراکز واکسیناسیون مستقر در سطح شهر را ندارند با تاکید بر حفظ کرامت انسانی، به منظور رفاه حال شهروندان و تسریع در امر واکسیناسیون افتتاح شد.
وی گفت: پیش از این نیز شهرداری تهران در تأمین مکان و تجهیزات 72 مرکز واکسیناسیون مشارکت کرده بود و بیش از 3 میلیون دوز واکسن در این مراکز تزریق شده است که در دهه اول پویش ظرفیت مذکور حدود 50 درصد افزایش پیدا کرد.
وی در ادامه به تشریح اقدامات دیگری که شهرداری تهران در زمینه مدیریت همهگیری کرونا انجام داده است، پرداخت و عنوان کرد: مشارکت سرای محلات در طرح محلهمحور شهید سلیمانی، ارائه خدمات بهداشتی در سامانسراها و گرمخانهها، توزیع کمکهای مومنانه غذایی و بهداشتی، اجرای 123 پویش و برنامه از قبیل پویش در خانه بمانیم، کارگروه سوگ، بهرهمندی گسترده از ظرفیت تبلیغات شهری جهت آموزش سلامت، مدیریت متوفیان با استانداردهای بالا نظیر آزمایش پساب خروجی شستوشوی متوفیان کرونایی و...، ارائه آموزشهای صنفی و عمومی در سطح شهر تهران و تسهیل ارائه خدمات عمومی از طریق توسعه بستر It بخشی از این فعالیتها است.