ترانه علیدوستی
ترانه علیدوستی
اقتصادنیوز: از بیماری که ترانه علیدوستی به آن گرفتار شده است چه می دانید؟ چند روزی است که از ابتلای ترانه علیدوستی، به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، میگذرد. اما این بیماری چیست و چه کسانی به آن مبتلا میشوند؟
چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن میگوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلولهای خونی خود را نشان میدهد. شایعترین علت...
چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن میگوید: DREES...
هفته گذشته شوک بزرگی به جامعه هنری ایران وارد شد. نادره حکیمالهی، مادر ترانه علیدوستی در حساب کاربری اینستاگرام خود از ابتلای دخترش به یک بیماری سخت ناشناخته خبر داد و اعلام کرد که این بازیگر سرشناس در بیمارستان کسری بستری است و مردم برای سلامتیاش دعا کنند.
اقتصادنیوز: سندرم Dress که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شد، عده زیادی از کاربران را در فضای مجاز نگران و این سوال را به ذهن متبادر ساخته است که این سندرم چگونه به بدن ما نفوذ میکند؟
صهبا شرافتی سکانس مشهوری از ترانه علیدوستی را به زبان کرهای، بازسازی می کند. صهبا شرافتی سکانس مشهوری از ترانه علیدوستی را به زبان کرهای، بازسازی می کند. به گزارش عرشه آنلاین، صهبا شرافتی بازیگر «نون خ» در گفتگوی اخیرش از علاقه اش به زبان کره ای می گوید و به درخواست مجری سکانس مشهوری از ترانه علیدوستی را به زبان کرهای، بازسازی می کند
دختر کیومرث پوراحمد میگوید: «ما مطمئن هستیم و میدانیم پدرم خودکشی نکرده است. پدرم قرار بود برای تدوین فیلم «پرونده باز است» به تهران برگردد و برای آینده برنامه داشت.» اینها بخشی از صحبتهای دختر کیومرث پوراحمد است. او مدعی است پدرشان خودکشی نکرده است.
سرعتِ محدود انسان برای جابهجایی باعث شد تا به حیوانات به چشم وسیلهای برای حملونقل نگاه کند که هرچند سرعت و توان بیشتری از خودش داشتند، اما بازهم تغییر چشمگیری در مدت زمان رسیدن به نقطه دلخواه ایجاد نمیکردند.
بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی به زبان کرهای، توسط صهبا شرافتی بازیگر «نون خ» را، ببینید
اگر گمانهزنیها و نقل قولهایی که درباره شکلگیری طرشت در دوره سلجوقی را ملاک قرار بدهیم، قدمت این محله به 800 سال میرسد. تپه سیف که در غربیترین بخش طرشت واقع شده مکانی است که در منابع مکتوب از آن به عنوان استراحتگاه موقت طغرل سلجوقی یاد شده و به همین دلیل تاریخیترین نقطه طرشت به حساب میآید.
مدیر کل منابع طبیعی استان قم گفت: یکی از علل اصلی پدیده گرد و غبار در قم وجود بیابانهاست که تبدیل به کانونهای ایجاد ریزگردها شده و اگر زود برطرف نشود فراتر از قم رفته و پایتخت را هم دربر میگیرد.
معاون هماهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس لایحه بودجه 1403 امسال در مجموع 161 هزار میلیارد تومان یارانه برای نان اختصاص مییابد.
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: آلاینده شاخص هوای پایتخت طی 24 ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از 2.5میکرون» با میانگین 90 بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت.
سردار احمدرضا رادان گفت: دشمن میخواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد، بعضی از خاکریزها تعیین کننده است چه حفظ آن و چه از دست دادنش وقتی به شهید "علم الهدی" گفتند خرمشهر سقوط کرد گفت دعا کنید دل را از دست ندهیم خرمشهر را میتوان پس گرفت، اما اگر دل سقوط کند خرم شهرها پس از خرمشهر سقوط میکند وآن وقت است که در شهرهای سقوط کرده زندگی خواهیم کرد.
«در پی بارشهای فرا نرمال جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود 40 هزار هکتار از پهنه آبگیر تالاب هامون جازموریان از طریق رودخانه بمپور آبگیری شد. تالاب جازموریان با 108 هزار هکتار مساحت از طریق آورد سالانه رودخانههای هلیل رود استان کرمان و بمپور استان سیستان و بلوچستان آبگیری میشود و سالهاست که به عنوان یکی از کانونهای اصلی گرد و غبار جنوب شرق کشور شناخته شده است.»
عامل مهمی که مردم را به سوی باورهای غلط میکشانید وضعیت ابتدایی و عقب مانده پزشکی در ایران بود. بیمار یا دسترسی به دوا و دکتر نداشت و یا به عملکرد او اطمینان نداشتند. همین مسئله گرایش به جادو را در بیشتر نقاط کشور افزایش میداد. بستن نخ یا پارچهای به درخت برای رفع بیماری و دست یابی به حاجت نمادی از جهالت مردم این دوره بود.