جمعه 6 شهریور 1405

«تردد شبانه» هم‌چنان ممنوع!/ سفر از تهران به شهرهای زرد و آبی آزاد است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
«تردد شبانه» هم‌چنان ممنوع!/ سفر از تهران به شهرهای زرد و آبی آزاد است

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت تردد در جاده‌ها اظهار داشت: بنابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ آن به پلیس راهور، کماکان محدودیت تردد «از» و «به» شهرهایی با وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس آخرین رنگ‌بندی منتشر شده از شهرستان‌های کشور (15 آبان 1400) 33 شهرستان در وضعیت قرمز، 95 شهرستان در وضعیت نارنجی، 220 شهرستان در وضعیت زرد و 100 شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند از ادامه اعمال محدودیت تردد شبانه در تمام شهرها خبر داد و گفت: محدودیت تردد شبانه از ساعت 22 تا 3 به قوت خود باقی است و متخلفان جریمه 200 هزار تومانی خواهند شد.

جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص وضعیت پایتخت و چگونگی خروج از آن گفت: تهران در حال حاضر در وضعیت زرد قرار دارد و افراد برای تردد از شهر زرد به شهرهای زرد و آبی هیچ مشکلی ندارند مگر اینکه بخواهند به شهرهای قرمز و نارنجی وارد شوند که در این صورت باید مجوز تردد از فرمانداری اخذ کنند در غیر این صورت سفر به شهر نارنجی جریمه 500 هزار تومانی و تردد به شهر قرمز جریمه یک میلیون تومانی در پی خواهد داشت.

وی گفت: ماموران و گشتی‌های پلیس راه و راهور ناجا و همچنین دوربین های هوشمند جاده‌ای نسبت به اعمال قانون و ثبت جریمه برای رانندگان متخلف اقدام خواهند کرد.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کرونا نیروی انتظامی سردار حسینی جانشین پلیس راهور ناجا پلیس راهور تردد شبانه ستاد ملی مقابله با کرونا جریمه رانندگی شهر قرمز شهر نارنجی مجوز تردد محدودیت تردد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است