ترمز صعود بورس کشیده شد
![ترمز صعود بورس کشیده شد](https://static4.eghtesadnews.com/thumbnail/AEAX5WewaPwT/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtFDztYFvA6gw,/l1hlRDoz554i.jpg)
طی معاملات امروز شاخص کل بورس که توانست در ساعات ابتدایی روندی صعودی داشته باشد و تا رقم یک میلیون و 419 هزار واحد نیز افزایش یابد اما در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و از سرعت رشد آن کاسته شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز با 138 واحد افزایش در رقم یک میلیون و 417 هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز 1094 واحد افزایش یافت و در رقم 414 هزار و 113 واحد ایستاد.
در این بازار 322 هزار معامله انجام شد که 32 هزار و 351 میلیارد ریال ارزش داشت.
ایران خودرو، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سایپا و معدنی و صنعتی گلگهر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، پالایش نفت بندرعباس و پتروشیمی بوعلی سینا نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرابورس هم امروز با 15 واحد کاهش در رقم 18 هزار و 657 واحد ایستاد.
در این بازار 180 هزار معامله انجام شد که 46 هزار و 624 میلیارد ریال ارزش داشت.
بیمه پاسارگاد، صنعتی مینو، پخش البرز، تجلی توسعه معادن و فلزات و پویازرکان آق دره نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و بهمن دیزل و شرکت آهن و فولاد ارفع نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
همچنین بخوانید