تزریق 200 هزار دوز واکسن در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان / آمادگی تزریق روزی 10 هزار واکسن در روز
نوید دانایی با اشاره به آمادگی دانشگاه علوم پزشکی جهت تزریق 10 هزار واکسن در روز گفت: با تلاش دانشگاه و بسیج آمادگی تزریق روزی 10 هزار واکسن وجود دارد و امروز تزریق وکسن در دانشگاه علوم پزشکی سمنان از مرز 200 هزار دوز عبور کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر نوید دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان گفت: پیک پنجم کرونا در حال فروکش بوده و در بازه نزولی آن قرار داریم و بر این اساس تعداد بیماران سرپایی و بیماران روی تخت مراکز درمانی در حال کاهش است.
دانایی به آخرین آمار موجود از وضیت کرونا در استان اشاره کرد و افزود: در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان 226 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان ها بستری هستند و از این تعداد 41 نفر در بخش های ویژه تحت مراقبت قرار دارند.
وی ادامه داد: 148 بیمار مثبت سرپایی در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان شناسایی شده و 42 نفر در بیمارستان ها بستری شدند و این نشان دهنده سیر نزولی ابتلا به کروناست والبته این شرایط شکننده خواهد بود و در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی به سیر صعودی ابتلا به کرونا نزدیک خواهیم شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با ارائه آمار کرونا از ابتدای شیوع کرونا تا امروز توضیح داد: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز 9 هزار و 163 بیمار در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان بستری شدند و 30 هزار و 954 نفر به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
دانایی با اشاره به میانگین سنی فوتی های کرونا در سمنان خاطر نشان کرد: با توجه به تزریق واکسن کرونا در گروه های سنی بالاتر میانگین سنی فوتی ها در مقایسه با پیک های قبلی کرونا 5 سال کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه وضعیت واکسیناسیون در استان در شرایط مطلوبی قرار دارد تصریح کرد: امروز تعداد تزریق واکسن در استان سمنان از 200 هزار دوز واکسن عبور کرد که از این تعداد 120 هزار دوز مربوط به دوز اول و 80 هزار دوز مربوط به دوز دوم واکسن کرونا بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به افزایش سرعت واکسیناسیون در استان عنوان کرد: سرعت واردات واکسن در کشور به شدت افزایش داشته و تعداد زیادی واکسن در حال تحویل به دانشگاه علوم پزشکی است و با توجه به همراهی صورت گرفته توسط سپاه و بسیج و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در استان سمنان توان تزریق روزی 10 هزار دوز واکسن وجود دارد.
دانایی در پاسخ به سوال خبرنگار مرآت درباره انتظار مردم برای تامین واکسن های خاص ایرانی و یا خارجی تاکید کرد: امروز تمام کشور در تلاش است تا با هر روشی زنجیره انتقال ویروس کرونا را قطع کند و منتظر ماندن برای رسیدن واکسن خاص مورد تایید نیست و با توجه به عدم بروز عوارض در واکسن های موجود در کشور تزریق هر نوع واکسن مورد تایید وزارت بهداشت خواهد بود پس مردم همکاری لازم جهت قطع زجیره کرونا را داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مرآت یکی از مطالبات مخاطبان مرآت معضل غیرفعال شدن بیمارستان داخل شهر مهدی شهر با افتتاح بیمارستان جدید بود که دانایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره این موضوع توضیح داد و اظهار کرد: بیمارستان جدید مهدی شهر نعمت بزرگی بود که با تلاش دستگاه های مربوطه افتتاح شد و شایعات دروغینی که برخی برای ناامید کردن مردم ساخته اند اصلا درست نیست زیرا نه وسایل بیمارستان جدید مهدی شهر کهنه است و نه کلینیک داخل شهر تعطیل خواهد شد.
انتهای پیام /