تشکیل ستاد مدیریت بحران برای کنترل حریق در جنگلها
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، عباسعلی نوبخت رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در پنجمین جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت که بصورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیران کل منابع طبیعی استانها برگزار میشد، حفاظت از منابع طبیعی را از وظایف و اولویتهای مهم سازمان برشمرد و تأکید کرد: منابع طبیعی استانها جلسه مدیریت بحران حریق را علاوه بر مراکز استانی در شهرستانها نیز با مدیریت فرمانداران تشکیل داده و صورتجلسه تنظیمی آن را به حوزه ریاست سازمان ارسال نمایند.
نوبخت افزود: نقش و مشارکت مردم در امر حفاظت از منابع طبیعی بسیار تأثیرگذار است و از مدیران منابع طبیعی استانها خواست برای پیشگیری و اطفای حریق در جنگلها و مراتع از مجریان طرحها و بهرهبرداران منابع طبیعی، از دهیاران و شورای اسلامی روستاها در مناطق بحرانی کمک بگیرند.
وی ادامه داد: تشکیل ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری و کنترل حریق در ستاد و استانها با مدیریت فرماندهان یگان حفاظت منابع طبیعی انجام میشود.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه به شناسایی نقاط بحرانی و حساس منابع طبیعی به حریق اشاره کرد و افزود: برای کنترل و پیشگیری از حریق در جنگلها و مراتع بکارگیری از دیدهبانها بسیار مهم و اساسی است و دفتر آموزش و ترویج باید برای برگزاری کارگروههای آموزشی جهت توانمندسازی نیروهای عملیاتی اقدامات لازم را انجام دهد.
این مسؤول منابع طبیعی کشور در ادامه تصریح کرد: برای داوطلبان مردمی که در عملیات اطفای حریق مشارکت میکنند بیمه بینام از سوی سازمان تعیین شده است تا بخشی از خسارتی که ممکن است به افراد وارد شود جبران گردد.
نوبخت همچنین از مسؤولین ترویج و روابط عمومی منابع طبیعی استانها خواست با چاپ بروشور، نصب بنر و اطلاع رسانی از طریق رسانههای ملی و محلی در مناطقی که مردم بیشترین تردد را برای دستیابی به طبیعت دارند هشدارهای لازم را اعلام نموده و سامانه امدادی 1504و 139 را در اختیار مردم قرار دهند تا به محض رویت هرگونه تخریب، تصرف و حریق را به این دو سامانه در ستاد و استانها اعلام نمایند.
رئیس سازمان منابع طبیعی کشور سرانجام سخنان خود در جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت خواستار برگزاری مانورهای مشترک و تقویت گشت و مراقبت توسط یگانهای حفاظت منابع طبیعی در استانها شد و از یگان حفاظت خواست با توجه به شروع برداشت گندم و جو که در اراضی همجوار منابع طبیعی قرار دارند با هشدارهای لازم از کشاورزان بخواهند از زدن آتش به اراضی خودداری کرده و مانع از بروز آتش سوزی در منابع طبیعی شوند.
پایان پیام /