تشکیل نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت جمعی / اروپاییها برای مصاحبه با وزیر بهداشت ما التماس میکنند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار سپهر، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست خبری که در محل سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت جمعی به همت سازمان بسیج مستضعفین برگزار میشود و به همین منظور از عموم مردم به ویژه جامعه دانشگاهی دعوت میشود ایده ها، محصولات یا خدمات و اقدامات خلاقانه و مسئله محور خود را جهت مشارکت در...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار سپهر، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست خبری که در محل سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت جمعی به همت سازمان بسیج مستضعفین برگزار میشود و به همین منظور از عموم مردم به ویژه جامعه دانشگاهی دعوت میشود ایده ها، محصولات یا خدمات و اقدامات خلاقانه و مسئله محور خود را جهت مشارکت در این نهضت ارائه کنند.
وی با بیان اینکه علاقهمندان شرکت در نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت هوش جمعی میتوانند پیشنهادات خود را در 4 گروه موضوعی شامل کرونا و بهداشت، درمان وپیشگیری، کرونا و پیامدهای اقتصادی، کرونا و مدیریت و سیاست گذاری و کرونا و آسیبهای اجتماعی ارائه کنند، تصریح کرد: شرایط امروز کشور در مقابله با کرونا و تبعاتی که شیوع این ویروس در ابعاد مختلف به جا گذاشته شرایط خاصی است؛ بنابراین بسیج براساس تکلیفی که برعهده دارد موظف است که در این رابطه به دستگاههای مختلف کمک کند.
سپهر با اشاره به تفاهم نامه مشترک بین وزارت بهداشت و بسیج افزود: براساس این تفاهم نامه بیش از 6 هزار بسیجی در نقاط مختلف کشور برای کمک به سازمانهای مختلف وارد عرصه شدند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تبعات ویروس کرونا باعث شد تا ما در سازمان بسیج مستضعفین با تشکیل ستاد رشد و نوآوری دانش بنیان نسبت به اعلام فراخوان طرحها و ایدهها به منظور استفاده از ظرفیتهای حل مسئله در سازمان بسیج و استفاده از مراکز دانش بنیان در یک مسابقه بزرگ حل مسئله اقدام کنیم، تصریح کرد: در همین راستا از همه صاحب نظران برای ارائه راهکارهای خود جهت عبور از چالش کرونا دعوت میکنیم.
وی سرمایه گذاری و مشارکت، امکان ثبت به عنوان هسته یا واحد فناور، تامین سرمایه در گردش، ارائه تسهیلات، تامین زیرساخت و تسهیلات سربازی و کسر خدمت را از جمله حمایتهای سازمان بسیج مستضعفین از ارائه دهندگان طرح به نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت هوش جمعی نام برد و افزود: ما حاضر هستیم که ایدهها را در حوزههای بهداشت و درمان، مدیریت کلان، پیامدهای اقتصادی و آسیبهای اجتماعی دریافت کنیم هم چنین به دنبال یک ساختار پدافند زیستی نیز هستیم و قصد داریم که در این عرصه هم از ظرفیت مردم استفاده کنیم.
سپهر تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماری کرونا همچنان ادامه دارد پس نیازمند یک ساختار علمی مستحکم هستیم به همین دلیل ستاد رشد و نوآوری تا پایان شیوع کرونا در کشور به فعالیت خود ادامه میدهد به هر روی این ستاد میتواند در عرصههای مختلف فعالیت کند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ظرفیتهای خوب کشور در مقابله با ویروس کرونا تصریح کرد: امروز کشورهای اروپایی به منظور استفاده از تجربیات ایران التماس میکنند تا با وزیر بهداشت کشورمان نشست داشته باشند واز تجربیات ما استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بسیج در امر خدمت رسانی، تولید اقلام بهداشتی، گندزدایی و رفع آلودگیهای محیطی الگوهای جدیدی را در مقابله با ویروس کرونا ارائه کرده تصریح کرد: بسیج سازمان مستضعفین علاوه بر جوایزی که به ایدههای برتر در نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت هوش جمعی ارائه میکند، حمایتهای مادی و معنوی را نیز تا رسیدن ایده به محصول ارائه خواهد داد.
سپهر با اشاره به اینکه علاقهمندان جهت ارائه ایده میتوانند از 14 فروردین تا 13 اردیبهشت ایدههای خود را جهت شرکت در نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت هوش جمعی ارائه کنند، تصریح کرد: سازمان بسیج مستضعفین در همان ابتدای تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا تفاهم نامهای را با وزارت بهداشت امضا کرد. وزارت بهداشت برای غربالگری نیاز به نیروهای تخصصی در جهت به کارگیری درکنار سامانههای غربالگری خود داشت به همین منظور سازمان بسیج مستضعفین با استفاده از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی این نیروها را تامین کرده است.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: با توجه به اینکه رد پایی از برخی از مردم در سامانه سلامت وزارت بهداشت وجود نداشت ظرف هفته گذشته یک کار اختصاصی ویژه را با حمایت وزارت بهداشت جهت شناسایی این افراد شروع کردیم که تا روز پنج شنبه 60 درصد از افرادی که اثری از آنها در سامانه وزارت بهداشت وجود نداشت در این سامانه قرار گرفتند.
وی گفت: نیروهای بسیجی برای شناسایی افرادی که نام آنها در سامانه سلامت وزارت بهداشت وجود نداشت به روستاها، محلات حاشیه ای، زندان ها، خانههای سالمندان و حاشیه شهرها که به ارتباط تلفنی یا رایانه دسترسی نداشتند، مراجعه کردند.
سپهر بیان داشت: از همه مردم درخواست میکنیم به پروتکلهای ابلاغی وزارت بهداشت توجه کرده و با آن همراهی کنند به هر روی امروز هدایت و حمایت مسئولان از مردم در اوج قرار گرفته و آنها هر تلاشی میکنند به مدد الهی بتوانیم کرونا را شکست بدهیم.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: هم چنین از نیروهای بسیجی دعوت میکنیم برای حل مسائل کرونا با روحیه جهادی تلاش و همکاری کنند تا با حضور و نقش آفرینی آنها بتوانیم به دستگاههای مختلف کمک کنیم.