جمعه 3 مرداد 1404

تصادفات فوتی در خطوط ویژه / کاهش 15 درصدی تصادفات موتورسواران نسبت به سال 1400

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تصادفات فوتی در خطوط ویژه / کاهش 15 درصدی تصادفات موتورسواران نسبت به سال 1400

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: 39 درصد تصادفات فوتی در سال 1401 و در مسیر‌های خطوط ویژه شهر تهران مربوط به موتورسواران بوده است.

سرهنگ حمید طریقت صبح امروز در برنامه زنده شهر امن در استودیو پلیس پایتخت که از شبکه پنج سیما پخش می‌شد حضور یافت و در خصوص تصادفات موتورسوارن در خطوط ویژه توضیح داد.

سرهنگ حمید طریقت گفت: 39 درصد تصادفات فوتی در سال 1401 و در مسیر‌های خطوط ویژه شهر تهران مربوط به موتورسواران بوده است.

وی ادامه داد: این آمار نسبت به سال 1400 حدود 15 درصد کاهش یافته است. وی گفت: به خاطر کنترل‌هایی که در حال انجام است عدد تصادفات فوتی داخل خطوط ویژه عدد زیادی نیست و اگر همین روند پیش رود و مردم نیز همکاری داشته باشند می‌توانیم این عدد را نیز کاهش دهیم.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: از دلایل ورود موتروسواران به خطوط ویژه می‌توان به فرار از ترافیک و کوتاه شدن مسیر اشاره داشت.

سرهنگ طریقت افزود: حال جای سوال این است که چرا موتورسواران در روز‌های تعطیل که تراکم ترافیک وجود ندارد موتورسواران از خطوط ویژه تردد می‌کنند در حالی که در مسیر کناری آن‌ها هیچ گونه بار ترافیکی وجود ندارد و ترافیک نیست و جواب آن این است که موتروسوارن متخلف قانون گریز هستند.

وی گفت: موتورسواران متخلف بدانند که یکی از طرح‌های پلیس راهور تهران بزرگ طرح توقیف است و در سطح شهر تهران و حتی در خطوط ویژه کفی‌های توقیف هم صبح و هم بعد از ظهر‌ها مستقر هستند و اقدام به توقیف موتورسواران متخلفی که در این مسیر‌ها اقدام به تردد و یا به صورت خلاف جهت حرکت می‌کنند، به مدت یکهفته می‌نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی