سه‌شنبه 21 اسفند 1403

تصمیم مهم مجلس برای آب رسانی به سیستان و بلوچستان

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
تصمیم مهم مجلس برای آب رسانی به سیستان و بلوچستان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو را مکلف کردند تا نسبت به تسویه، لوله کشی و انتقال آب شرب و کشاورزی به سیستان و بلوچستان اقدام کند.

ایسنا نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو را مکلف کردند تا نسبت به تسویه، لوله کشی و انتقال آب شرب و کشاورزی به سیستان و بلوچستان اقدام کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی نوبت سوم امروز مجلس، بخش هزینه ای لایحه بودجه 1402 را بررسی کرده و با پیشنهاد الحاق به کل تبصره 6 حبیب الله دهمرده موافقت کردند.

بر اساس این بند الحاقی؛ وزارت نیرو مکلف است از محل اعتبارات بند الف این تبصره تا سقف 500 میلیون ریال جهت تسویه، لوله کشی و انتقال آب شرب و کشاورزی از محل چاه های آب ژرف منطقه سیستان پس از مبادله موافقتنامه بین سازمان مدیریت برنامه ریزی و شرکت های ذی ربط اقدام نماید.

منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند 13 اسفند 1401 - 19:53

بیشتر بخوانید

تصمیم مهم مجلس برای آب رسانی به سیستان و بلوچستان 2