شنبه 20 بهمن 1403

تصویب 15 میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی و دارو

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تصویب 15 میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی و دارو

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1403 گفت: امروز در جلسه کمیسیون تلفیق تصویب شد که 15 میلیارد یورو به دولت برای واردات کالاهای اساسی کشاورزی، دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی اختصاص داده شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، با اشاره به جلسه ظهر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1403 گفت: در این جلسه ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه 1403 مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

وی توضیح داد: در این جلسه تصویب شد که 15 میلیارد یورو به دولت برای واردات کالاهای اساسی کشاورزی، دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی اختصاص داده شود؛ قبلا مجلس در جریان بررسی بودجه سال آینده تخصیص 10 میلیارد یورو را تصویب کرده بود که اصلاح شد.

خبر مرتبط کمیسیون تلفیق به هزینه‌های بودجه اضافه کرد / منابع تامین هزینه‌ها معلوم نیست

دستکاری در بودجه در کمیسیون تلفیق یکی از ایراداتی است که تقریباً هر ساله در مجلس اجرا می‌شود، این ایراد تقریباً در تمام دولت‌ها اتفاق افتاده و فریاد دولت‌ها را نیز در برهه‌هایی از این رویه بلند کرده است.

میرتاج الدینی همچنین بیان کرد: درباره حقوق کارکنان دولت همچون کارکنان وزارت کشور در سال آینده نیز قرار شد اصلاحات برای تامین نظر شورای نگهبان به گونه ای انجام شود که این موضوع از بودجه حذف نشود.

خبر مرتبط خبرخوش کمیسیون تلفیق برای مستمری بگیران

اقتصادنیوز: مستمری مددجویان کمیته امداد با تصویب کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی سال آینده 30 درصد افزایش می‌یابد.

وی در پایان گفت که گزارش کمیسیون تلفیق درباره بررسی ایرادت شورای نگهبان در لایحه بودجه 1403 فردا در جلسه علنی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
تصویب 15 میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی و دارو 2
تصویب 15 میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی و دارو 3