سه‌شنبه 14 اسفند 1403

تعامل مرزنشینان و مرزبانان امنیت پایدار را در مرزها ایجاده کرده است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تعامل مرزنشینان و مرزبانان امنیت پایدار را در مرزها ایجاده کرده است

فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه پاسداری و حراست از مرزها افتخار مرزبانان است، گفت: تعامل نهادهای دولتی و همکاری مطلوب مرزنشینان با مرزبانان موجب ایجاد امنیت پایدار در مرزهای استان اردبیل شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، سردار احمد علی گودرزی در حاشیه بازدید از یگان‌های مرزی استان اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعامل نهادهای دولتی و همکاری مطلوب مرزنشینان با مرزبانان موجب ایجاد امنیت پایدار در مرزهای استان شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به 759 کیلومتر مرز مشترک جمهوری اسلامی ایران با جمهوری آذربایجان افزود: با توجه به پروتکل‌های مرزی بین دو کشور و روابط حسنه کشور ایران و آذربایجان، امنیت مطلوبی در مرزها برقرار است و این امر حاصل تعامل و ارتباط مرزبانان دو کشور است.

فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد: در راستای کنترل و پایش مرزها اقدامات قابل قبولی صورت گرفته و مرزبانی نیز با تمامی امکانات و تجهیزات اپتیکی و الکترونیکی و به روز در پاسداری و حراست از سرحدات کشور، شبانه روزی انجام وظیفه می‌کند.

وی انسداد نوار مرز را از اولویت‌های مرزبانی ناجا دانست و افزود: مرزبانان در شرایط سخت آب و هوایی در مرزها با عشق و علاقه و با روحیه جهادی خدمت می‌کنند و مسئولیت حراست و برقراری امنیت مرزها را به عهده دارند که این افتخار بزرگی برای مرزبانان نیروی انتظامی است.

سردار گودرزی به نقش مرزبانان در مقابله با قاچاق در مرزها اشاره کرد و افزود: در راستای تحقق شعار سال، (جهش تولید) مرزبانان نیروی انتظامی با هرگونه قاچاق در مرزهای خشکی و دریایی مبارزه می‌کنند و درصدد هستیم که تجهیزات یگان‌های مرزی و دریایی را نیز تقویت کنیم.

گفتنی است، فرمانده مرزبانی ناجا در حاشیه بازدید یگان‌های مرزی استان اردبیل از یادمان شهدای مرزی در نوار مرزی نمین رونمایی کرد.

انتهای پیام