یک‌شنبه 2 آذر 1404

تفاوت قیمت برنج ایرانی به 20 هزار تومان رسید

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع

وزارت جهاد کشاورزی متصور است که برنج ایرانی با هر قیمت به فروش برسد مشکلی ایجاد نمی کند و به نفع تولید کننده داخلی است اما باید توجه داشت که اگر تنها برنج خارجی در دسترس مردم باشد ذائقه آنها نیز عوض و برنج ایرانی به تدریج پس زده میشود.

رئیس انجمن وارد کنندگان گفت: قیمت برنج ایرانی با خارجی نیز به 20 هزار تومان رسیده و این محصول در حال خارج شدن از سبد خرید مردم است اما در صورتی که واردات آزاد شود حتی قیمت برنج ایرانی نیز 7 تا 8 هزار تومان کاهش می یابد.

به گزارش تسنیم؛ توکلی گفت: توزیع مقطعی برنج توسط شرکت بازرگانی دولتی تنها اثر کوتاه مدت دارد و بعد از مدتی دوباره شاهد افزایش قیمت ها خواهیم بود و نباید صورت مساله کسری برنج پاک شود.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی متصور است که برنج ایرانی با هر قیمت به فروش برسد مشکلی ایجاد نمی کند و به نفع تولید کننده داخلی است اما باید توجه داشت که اگر تنها برنج خارجی در دسترس مردم باشد ذائقه آنها نیز عوض و برنج ایرانی به تدریج پس زده میشود.

توکلی ادامه داد: در صورتی که شرکت بازرگانی دولتی در بازار دخالت نکند، بازار خودش به تعادل میرسد و بخش خصوصی نیاز بازار را تامین میکنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003Mm9