پنج‌شنبه 8 آذر 1403

تقدیر از خانواده‌های شهدای مدافع حرم در کربلا

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تقدیر از خانواده‌های شهدای مدافع حرم در کربلا

در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از خانواده معظم شهدای مدافع حرم عراقی در کربلا تجلیل شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب در آیین تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم عراقی که به همت کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین و مشارکت لواء الخدمه الحسینیه درکربلای معلی برگزار شد، از امام حسین (ع) بعنوان سر حلقه شهیدان و ایثارگران هستی یاد کرد.

وی گفت: درهمه مجالسی که درارتباط با شهادت، ایثار و شجاعت برگزار می‌شود نام حسین بن علی به روشنی می‌درخشد و راه و سیره آن حضرت برای همه درس آموز است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برداشت‌ها و درس‌هایی را که زائران از حضور در مراسم اربعین حسینی می‌آموزند متفاوت دانست و تصریح کرد: دراین میان افرادی هستند که از کربلا و امام حسین (ع) درس شجاعت و تکامل می‌آموزند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین به نقش تاثیرگذارحضرت زینب (س) در صحنه‌های مختلف و دفاع ازحریم امامت و اهل بیت و سختی‌ها و مصیبت‌هایی که کاروان اسرا متحمل شدند، اشاره کرد و گفت: جابر بن عبدالله انصاری و عطیه این افتخار را دارند که از نخستین زائران حرم حسینی می‌شوند و جابرکنار قبر آن حضرت اینگونه امام خود را صدا می‌زند" یا حبیبی یا حسین".

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ادامه درس‌های اربعین را فراوان ومهمترین درس را اخلاص عنوان کرد و اظهار داشت: اخلاص در امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) در عالی‌ترین وجه خود بود تا حدی که برادر به خواهرش می‌گوید من را در نماز شب فراموش نکن.

وی گفت: درس اربعین، اخلاص درکار و انجام وظیفه است و اساساً کسی که محور حرکت و کارش حق باشد از چیزی هراس و وحشت ندارد و اگر کسی ترسید، یعنی اطمینان به راه و حرکت خود ندارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به موضع گیری‌ها و سخنان کوبنده حضرت زینب (س) در مقابل حاکم ظالم شام، اشاره و تصریح کرد: در سفرتلخ آن حضرت به شام صحنه‌هایی که رخ داد از یک طرف گویای رذالت و پستی‌های شامی و از طرف دیگرنشاندهنده اخلاص، پاکی و تعهد حضرت زینب بود که تمام قد ایستاد و اجازه نداد سختی‌ها بر او غلبه کند.

وی عمل کردن به حق و قرآن محوری را از دیگر درس‌های اربعین برشمرد و تصریح کرد: خدا حافظ قرآن است و در وقایع اخیر و جنگ نابرابری که اتفاق افتاد قرآن در کشور‌های مختلف بیمه و دین تقویت شد.

وی در پایان سخنان خود به نامگذاری روز حسین در برخی کشور‌ها اشاره کرد و افزود: امام حسین (ع) وقتی با یارانش صحبت می‌کند با قرآن سخن می‌گوید، وقتی با عمر سعد صحبت می‌کند با قرآن استدلال می‌کند، در فرصتی که ازدشمن گرفته است قرآن می‌خواند و بعد از شهادت نیز سر مبارک آن حضرت در تشت و بر روی نی قرآن تلاوت می‌کند، کتابی که تا به امروز زنده است و زنده خواهد ماند.

در ادامه این مراسم، شیخ محمد الاسدی مدیر مرکز فرهنگی شهید صدرو مجموعه لواء الخدمه در کربلا پیرامون شهدا و مقاومت و جایگاه شهدا سخن گفت و تاکید کرد: امروز خانواده معظم شهدا با الگو قراردادن امام حسین (ع) پرچمدار خط ایثار و شهادت هستند.

برپایه این گزارش، درپایان این مراسم از شماری از خانواده شهدای مدافع حرم عراقی با اهدای هدایای معنوی تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون