تقویت ثبات، صلح و امنیت منطقه در دستور کار اجلاس 3+3 قرار دارد
![تقویت ثبات، صلح و امنیت منطقه در دستور کار اجلاس 3+3 قرار دارد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1402/8/1/18451243_774.jpg)
جلالی با اشاره به برگزاری اجلاس3+3 در سطح وزیران امور خارجه در تهران گفت: تقویت ثبات، صلح و امنیت منطقهای در دستور کار این اجلاس قرار دارد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در خصوص برگزاری نشست وزیران خارجه در قالب 3+3 به میزبانی تهران، نوشت: «برگزاری نشست وزیران خارجه در فرمت 3+3 درباره قفقاز به میزبانی تهران، در چهارچوب سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، تقویت ثبات، صلح و امنیت منطقهای را در دستور کار دارد.»
وی ادامه داد: «مسائل پیرامونی با همکاری و تعامل کشورهای منطقه و عدم دخالت بازیگران بیرونی، قابل مذاکره و حل و فصل است.»
گفتنی است، امروز وزرای خارجه کشورهای روسیه، ترکیه، آذربایجان و ارمنستان، به میزبانی وزیر خارجه ایران، برای حضور در دومین نشست «3+3»، فردا در تهران تشکیل جلسه خواهند داد تا به بررسی مسائل منطقه قفقاز جنوبی و تلاش برای گسترش همکاریهای منطقهای (سیاسی، اقتصادی، امنیتی، ترانزیتی، انرژی و...) بپردازند.
از مهمترین اهداف شکل گیری این گروه منطقه ای، حل مشکلات منطقه با حضور کشورهای منطقه و بدون دخالت کشورهای فرامنطقهای و غربی است و بر این اساس، یکی از محورهای نشست فردا، گفتگوهای صلح بین آذربایجان و ارمنستان خواهد بود.
اولین نشست «3+3»، در سطح معاونین وزرای خارجه سال گذشته و بدون حضور گرجستان، در مسکو برگزار شده بود.
برگزاری نشست «3+3»، گامی مهم در راستای سیاست همسایگی دولت سیزدهم و گسترش روابط دوستانه بین همسایگان و حل مشکلات منطقه بدون دخالت بیگانگان خواهد بود.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی