تلاش برای مبارزه با تحریف و شبیخون فرهنگی در بنیاد شهید
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رسالت اصلی ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران مقابله با جریان تحریف با ابزار هنر است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در مراسم رونمایی از تله فیلم «کد 133» که با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد و عوامل تولید این تله فیلم، امروز سهشنبه 11 دیماه در سالن اجتماعات بنیاد، برگزار شد، گفت: امروز مهمترین بحران جامعه ما جریانهای برنامهریزی شده و به کارگیری ظرفیتهای مالی، سیاسی، نظامی و اجتماعی دشمن برای تحریف جریان انقلاب و سالهای دفاع مقدس است.
اوحدی با انتقاد از برخی کمکاریها در حوزه فرهنگی برای مقابله با جریان تحریف توسط دشمنان، اظهار داشت: بعد از جنگجهانی دوم شاهد اتفاقات و تقسیمبندیهایی در جهان بودیم در دنیا بلوک شرق و غرب ایجاد و غده سرطانی به نام اسرائیل در خاورمیانه تشکیل شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به تحلیل برخی از وقایع بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سالهای دفاع مقدس شکل گرفت. از دهه 90 دشمن با رویکرد جدیدی با عنوان دکترین جنگ نرم و به فرمایش مقام معظم رهبری با عنوان تهاجم فرهنگی و بعدها با تعبیر شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی به فعالیت خود ادامه داد. امروز مهمترین مشکل کشور تحریف وقایع است.
هنر روای زیباییهای اندیشه و عمل مجاهدان استمعاون رئیس جمهور با اشاره به رشادتهای مدافعان حرم در کشور سوریه و لبیک به شهید حاج قاسم سلیمانی، خاطرنشانکرد: توطئه امروز دشمنان به مراتب خطرناکتر است و شاهد فتنههایی بودیم که با تدابیر مقام معظم رهبری این فتنهها را پشت سر گذاشتیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تقدیر و تشکر از سازندگان تله فیلم «کد 133» تأکید کرد: رسالت اصلی ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران مقابله با تحریف است زیرا تحریف ارزشهای کشور ما را نشانه گرفته است و راه مقابله با تحریف استفاده از ابزار هنر است زیرا هنر راهکاری برای گفتمان و حل مشکلات خواهد بود.
اوحدی در پایان گفت: مقام معظم رهبری نیز تأکید بر استفاده از ابزار هنر برای مقابله با شبیخون فرهنگی دارند زیرا هنر اثرگذاری فراوانی دارد و هرچه قدر بیشتر از ابزار هنری استفاده کنیم شاهد موفقیتها و اثرگذاریهای بیشتر خواهیم بود.