پنج‌شنبه 1 مرداد 1405

توبیخ پزشک شوشی به دلیل ترک محل خدمت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توبیخ پزشک شوشی به دلیل ترک محل خدمت

دزفول - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان گفت: پزشک شوشی به دلیل ترک محل خدمت توبیخ کتبی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی استان خوزستان، گزارشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی دزفول مبنی بر ترک محل خدمت توسط پزشک از مرکز درمانی به اداره تعزیرات حکومتی شوش ارسال شد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شوش ضمن احضار پزشک مورد نظر و اخذ دفاعیات و بلاوجه بودن آن، این پزشک را به توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی محکوم کرد.

به گزارش ایرنا این روزها کادر درمان تمام تلاش خود را برای حفظ سلامت و جان مردم بکار گرفته‌اند و به طور قطع اهمال یک پزشک، خدمات جامعه پزشکی شهرستان شوش را زیرسوال نمی‌برد.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع بیماران مبتلا به کرونا در سطح کشور تا روز گذشته (شنبه) به 106 هزار و 220 نفر رسید. کرونا یا کووید 19 نخستین بار در ووهان چین مشاهده شد و اکنون به بیش از 200 کشور جهان سرایت کرده است.

*س_برچسب‌ها_س*